5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a muncit din greu cu CSM Galați pentru cele trei puncte

SCM Craiova a muncit din greu cu CSM Galați pentru cele trei puncte

SCM Craiova nu a avut parte deloc de un meci ușor duminică după masă, împotriva „lamternei roșii“ CSM Galați. Handbalistele oltence s-au impus la două goluri, scor 26-24, la capătul unui meci disputat, cu multe ratări, dar în care echipa mai valoroasă s-a impus într-un final. Meciul a contat pentru etapa a 15-a din Liga Florilor.

Trupa lui Burcea a condus pe tabelă încă din primele minute, iar după jumătatea primei părți se distanțase deja la cinci goluri, scor 10-5. Oaspetele au mai strâns din scor pe parcurs, iar la cabine s-a intrat cu 13-10 în favoarea gazdelor. În repriza secundă am avut parte de un joc echilibrat, dar mereu cu SCM Craiova la conducere pe tabelă. Ultimele cinci minute au fost decisive, pentru că oltencele s-au desprins decisiv și nu au mai putut fi ajunse din urmă. S-a încheiat 26-24, iar SCM ajunge la cota 22 în clasamentul Ligii Florilor.

SCM Craiova: Curmenț 1, Sousa, Șusnea – Krpez 5, Bak 5, Rodriguez 5, Țicu 4, Andrei 3, Cace 1, Grigorie 1, Ruth 1, Ghețu, Vâlcan. Antrenor: Bogdan Burcea.

În runda care vine, gruparea din Bănie se va deplasa la Bistrița, pentru una dintre cele mai complicate deplasări din acest sezon.

Citește și: SCM Vâlcea, egal bun cu Thuringer în etapa a 4-a din Cupa EHF

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS