13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea, egal bun cu Thuringer în etapa a 4-a din Cupa EHF

SCM Vâlcea, egal bun cu Thuringer în etapa a 4-a din Cupa EHF

SCM Rm. Vâlcea a remizat sâmbătă, în Sala Sporturilor Traian, cu Thuringer HC (Germania), scor 32-32 (16-17), în etapa 4 din Grupa D a EHF European League.

SCM, care se confruntă cu mai multe absenţe din cauza accidentărilor, a evitat înfrângerea după ce a fost condusă la cinci goluri, dar în ultimele secunde a scăpat printre degete victoria.

SCM Vâlcea: Hosu, Roch – Elghaoui 12, Fujita 6, Bucur 5, Glibko 4, Levchenko 2, Hansson 2, Klikovac 1, Asanin, Coman, Florica, Băcăoanu. Antrenor: Bent Dahl.

După patru etape disputate, Thuringer este prima în serie, cu 7 puncte, urmată de Paris, cu 5 puncte, SCM Vâlcea, cu 4 puncte şi VAC (2 puncte). În runda următoare, penultima, vor avea loc partidele Thuringer HC – Praktiker-Vac (12 februarie) şi SCM Râmnicu Vâlcea – Paris 92 (11 februarie).

Dahl: „Sunt foarte fericit pentru acest punct“

Bent Dahl este mulțumit cu punctul obținut contra lui Thuringer: „Sunt foarte fericit pentru acest punct, puteau fi chiar două puncte, echipa a jucat foarte bine și a luptat extraordinar. Au fost absențe importante în lot și a fost nevoie să facem multe improvizații, dar am revenit bine în repriza secundă. Ne-am întrecut pe noi înșine și jucătoarele și-au arătat din plin calitățile individuale, iar suporterii noștri au fost uimitori”.

Cu un procentaj al mingilor apărate de 33,3%, portarul Daciana Hosu a avut momente sclipitoare: „Ne-am așteptat la un meci greu, ne doream mult să câștigăm, dar este bun și acest egal. Meciul care urmează, acasă cu Paris este cel mai important și trebuie câștigat, apoi mergem în Ungaria să ne calificăm”.

Citeşte şi: Volei (f) / SCMU Craiova a pierdut la Blaj în doar 66 de minute

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS