28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a încheiat anul perfect: victorie la opt goluri în faţa Zalăului

SCM Craiova a încheiat anul perfect: victorie la opt goluri în faţa Zalăului

Handbalul feminin craiovean a adus bucurie suporterilor înainte de trecerea în noul an după prestaţia şi rezultatul echipei oraşului din meciul cu Zalău, de joi dimineaţă. Formaţia SCM Craiova a învins gruparea din Sălaj cu scorul de 33-25 şi a încheiat 2022 în primele opt echipe din Liga Florilor, aşa cum se doreşte şi la finele sezonului. Partida din Bănie a contat pentru etapa a 11-a din Liga Naţională.

SCM Craiova e în creştere de formă pe final de an, iar acest lucru s-a observat încă de la jocul de la Cisnădie. De această dată, oltencele au propus un handbal destul de bun, în special pe fază ofensivă, reuşind să puncteze pe tabelă de 33 de ori. Aşa cum ne-am şi obişnuit în ultima vreme, Katarina Krpez a fost şi de această dată la înălţime, fiind cea mai bună marcatoare cu 10 goluri.

Oltencele s-au dezlănţuit după pauză

Desfăşurarea meciului a fost interesantă în primele 30 de minute, pentru că ambele echipe s-au ridicat la un nivel bun. Zalăul a început cu un handicap de 2-0, dar a revenit pe parcurs şi a preluat conducerea. Trupa lui Tadici a rămas în avantaj o bună perioadă de timp, până în minutul 24, când gazdele au revenit spectaculos. Craiovencele au recuperat cele trei goluri pe care le aveau în faţă adversarele şi au intrat cu două reuşite în plus la cabine, scor 17-15.

În partea a doua, echipa lui Burcea a făcut legea pe teren şi a dominat la toate capitolele. Portarul Helena Sousa a fost într-o formă de zile mari, parând în mai multe rânduri aruncări complicate ale zălăuancelor. Ţicu, Cace, Joao şi Krpez au continuat să ia la ţintă poarta adversă, iar finalul a adus o victorie la opt goluri diferenţă în favoarea alb-albastrelor, scor 33-25.

SCM Craiova: Curmeț, Sousa – Krpez 10 goluri, Țicu 6, Joao 5, Cace 5, Bak 3, Rodriguez 2, Andrei 1, Tudorică 1, Grigorie, Vălean, Jipa, Rocha, Șelaru. Antrenor: Bogdan Burcea.

În urma victoriei de joi, SCM Craiova a încheiat anul cu 15 puncte în clasament.

Citeşte şi: Volei (f) / SCMU Craiova, victorie muncită şi meritată la Piteşti!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS