13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalVictorie și la handbal! SCM Craiova, surpriza plăcută de la Cisnădie

Victorie și la handbal! SCM Craiova, surpriza plăcută de la Cisnădie

SCM Craiova a pornit ca outsider în disputa de joi seară, de la Cisnădie, însă a reușit să dea calculele peste cap și să obțină, poate, cea mai importantă victorie din acest sezon. Formația din Bănie s-a impus în fața Măgurei cu scorul de 28-27 la capătul unui meci antrenant și plin de suspans, în special pe final. Partida a contat penteu etapa a 10-a din Liga Florilor.

Meciul a avut o desfășurare destul de ciudată, iar cele două echipe și-au împărțit reprizele. Prima parte a fost fără doar și poate a Craiovei, care a luat la țintă poarta adversă ori de câte ori a avut ocazia. Măgura a fost surprinsă, pe alocuri, de jocul bun defensiv făcut de oltence, dar și de agresivitatea din atac. La vestiare s-a intrat cu un avantaj destul de mare al Craiovei, de opt goluri, scor 18-10.

La pauză ceva s-a întâmplat, iar aici ne referim la maniera de arbitraj, pentru că totul parcă a fost contra Craiovei. Arbitrii întâlnirii au încercat pe cât posibil să bage echipa gazdă în joc, iar acest lucru le-a ieșit după mai multe eliminări de două minute dictate simultan la Craiova. În această situație, jucătoarele de la Cisnădie au putut reintra în joc, dar, până la urmă, a ieșit bine pe final. Cisnădie nu a mai reușit să și restabilească egalitatea, iar Craiova se întoarce cu toate punctele acasă.

În data de 29 decembrie va avea loc ultimul meci al fetelor lui Burcea în acest an, pe teren propriu, cu HC Zalău.

Citește și: Volei (m) / SCMU Craiova și-a făcut din nou treaba cu Unirea Dej și merge în Final Four-ul Cupei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS