15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalPoate acu-i momentul! SCM Craiova joacă joi în fieful Măgurei Cisnădie

Poate acu-i momentul! SCM Craiova joacă joi în fieful Măgurei Cisnădie

Handbalistele de la SCM Craiova se află în faţa unui nou meci important în Liga Florilor. Joi, de la ora 18.00, gruparea olteană se va duela cu Măgura Cisnădie, în deplasare, într-un meci din cadrul etapei a 10-a din Liga Florilor.

Situaţia din ultima vreme la Craiova nu este deloc una bună, ci din contră, rezultatele din primele nouă etape au dus echipa pe un modest loc 10. Eşecul cu Tg. Jiu, din runda precedentă, a adus multe critici din partea fanilor atât la adresa tehnicienilor, cât şi a echipei, iar problema principală este, în primul rând, jocul inestetic. În această etapă, fetele pregătite de Bogdan Burcea au şansa să reintre în calculele pentru obiectiv cu o victorie la Cisnădie, împotriva unei alte formaţii aflate în suferinţă.

Cele două echipe sunt despărţite în acest moment de un singur punct, iar o eventuală victorie a Craiovei o poate sălta în clasament până pe locul al 7-lea. Din 2019, Măgura s-a impus în toate cele cinci partide directe disputate în compania craiovencelor şi, din acest motiv, pornesc drept favorite în meciul de joi.

Citeşte şi: Cupa României / SCMU Craiova, dublu duel în Polivalentă cu Unirea Dej

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS