29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (m) / „U“ Craiova a condus la pauză, dar a pierdut iar cu Tg. Jiu

Handbal (m) / „U“ Craiova a condus la pauză, dar a pierdut iar cu Tg. Jiu

Universitatea Craiova a pierdut din nou în faţa echipei din Tg. Jiu, dar, de această dată au dat cu piciorul unei şanse bune de a câştiga, irosind un avantaj de patru goluri. Formația antrenată de Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu a cedat cu scorul de 36-32 în fața celor de la UCB Tg.Jiu, duminică, în etapa cu numărul 8 a Diviziei A – Seria C.

Totul părea să iasă perfect pentru handbaliştii olteni, cel puţin după prima parte a meciului, când scorul era 17-13, iar jocul decurgea în favoarea lor. Imediat după pauză, soarta meciului s-a schimbat brusc în favoarea gazdelor, care au întors scorul şi s-au impus la patru goluri diferenţă, scor 36-32. De menţionat că, în continuare, Dumitrescu şi Popescu nu pot alcătui lotul dorit din cauza accidentărilor.

Universitatea Craiova: Gheorghiță, Bureța – Ianăși 7, M.Păun 6, A.Păun 4, Rușeanu 4, Iovănescu 4, Luntraru 3, Micu 3, Matei, Florea, Nica, Tudosie, Coadălată.

Pentru handbaliștii de la Universitatea Craiova urmează duelul contra echipei secunde a formației CSM Oradea, programat pe 13 noiembrie.

Citeşte şi: România a cedat în amicalul cu Ungaria! Veşti bune de la Crina Pintea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS