12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalStart perfect de campionat! Victorie la scor pentru SCM Craiova şi cu Galaţi

Start perfect de campionat! Victorie la scor pentru SCM Craiova şi cu Galaţi

Etapa a doua din Liga Florilor le-a adus faţă în faţă, la Buzău, pe SCM Craiova şi CSM Galaţi. Formaţia alb-albastră a avut câştig de cauză, câştigând disputa cu 29-22, la capătul unui meci controlat în totalitate. Aceasta a fost cea de-a doua victorie a Craiovei din acest sezon, după cea înregistrată pe teren propriu, în prima etapă, cu Baia Mare (31-24).

Primele 30 de minute au fost cele mai echilibrate ale meciului, pentru că formaţia trecută drept gazdă s-a ţinut aproape de mult mai valoroasa echipă pregătită de Bogdan Burcea. La intrarea la cabine, scorul era 13-11 pentru SCM. La reluare, lucrurile au trecut în normal, pentru că gruparea din Bănie a luat avans imediat pe tabelă şi practic şi-a asigurat oarecum victoria încă din minutul 40 (scor 20-15). Până la final, Craiova şi-a continuat ofensiva şi nu a ezitat să „lovească“ ori de câte ori a avut ocazia. La finele celor 60 de minute, tabela indica 29-22 pentru SCM, care a bifat al doilea succes consecutiv de la startul campionatului.

SCM Craiova: Cace (2), Grigorie, Şelaru (1), Joao (3), Ion, Rodriguez (2), Gheţu (1), Ţicu, Curmenţ, Andrei (1), Vâlcan (3), Tudorică, Krpez (8), Jipa (1), Bak (7). Antrenor: Bogdan Burcea.

Pentru SCM Craiova va urma o perioadă complicată, cu două meciuri tari. Pe 4 septembrie, în Polivalenta din Bănie va veni Bistriţa, pentru ca săptămâna viitoare să urmeze o deplasare la Brăila, pentru duelul cu Dunărea.

Citeşte şi: David Popovici ne face din nou fericiţi! Românul e campion mondial la 200 m liber

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS