7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova nu are nimic de pierdut din deplasarea de la Rapid

SCM Craiova nu are nimic de pierdut din deplasarea de la Rapid

-

Două etape mai sunt de disputat din acest sezonal Ligii Florilor, iar handbalistele de la SCM Craiova nu mai au niciun fel de miză. Doar că lupta la titlu continuă până în ultima rundă, iar următoarea adversară a formaţiei din Bănie este Rapid, liderul la zi. Disputa va avea loc în Giuleşti, joi, de la ora 18.00. Apoi, la finele săptămânii, mai exact duminică, la ora 15.30, se va desfăşura disputa olteană dintre SCM Craiova şi CSM Slatina.

Deme: „Mergem acolo să ne jucăm şansa, nu să ne dăm la o parte“

În cadrul unei conferinţe de presă, „secundul“ Craiovei, Costin Dumitrescu, a vorbit despre ultimele dueluri ale echipei sale din acest sezon şi a spus că fetele vor merge să joace cât pot de bine în Giuleşti.

„Avem ultimele două meciuri ale campionatului în faţă. Joi jucăm la Rapid, împotriva liderului. Este o echipă care a condus în permanenţă situaţia din Liga Florilor. Campionatul a fost extrem de disputat şi, din punctul meu de vedere, totul se va decide în ultima etapă, în ultimele minute. La prima impresie, pentru Rapid este doar o formalitate meciul cu noi, dar am demonstrat în meciul cu Brăila că avem putere să ne mobilizăm în ciuda multor absenţe. Am făcu un meci bun şi mă bucur că s-a arătat o capacitate de luptă extraordinară a fetelor.

Mergem acolo să ne jucăm şansa, nu să ne dăm la o parte. Rapid este favorită certă, dar încercăm să dăm o replică cât mai consistentă acestei echipe aproape campioană. Ei vor juca după noi cu Vâlcea, în deplasare, una va fi o luptă aprigă. Dar şi CSM Bucureşti are meci dificil la Zalău, aşa că titlul se joacă. Ca în orice an, ultimele etape se desfăşoară în condiţii mai speciale. Vor exista jucătoare care vor pleca de la noi, altele vor veni, dar asta se întâmplă de fiecare dată.. Nu ne gândim că fetele vor lăsa garda jos acum, pe ultima sută de metri. Ne este destul de greu cu lotul pe care-l avem acum, pentru că nu mai putem face un joc şcoală 7 la 7, dar nu avem ce face“, a declarat Costin Dumitrescu.

Dzhukeva se desparte de Craiova după patru ani

Ekaterina Dzhukeva mai are o singură săptămână de petrecut la Craiova, iar apoi îşi va lua rămas bun de la colege şi oraş. Aceasta s-a înţeles cu formaţia din Tg. Jiu, pentru care va evolua din sezonul viitor. De asemenea, Dzhukeva a mărturisit că îşi doreşte să plece din Bănie cu cel puţin încă o victorie.

„Va fi greu cu Rapid, dar trebuie să ne bucurăm de meci, să ne concentrăm până la final şi să finalizăm acest joc fără alte accidentări. Este ultima săptămână a mea la Craiova. Emoţii am, normal, dar sper să câştigăm ultimul meci de acasă, cu Slatina. Au fost patru ani frumoşi la Craiova. M-am simţit excelent aici şi sunt bucuroasă că mi-am petrecut patru ani din carieră aici“, a spus Dzhukeva.

Citeşte şi: Vâlcea nu a mai avut putere şi pentru finală! CSM București a câştigat Cupa României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un mort și doi răniți într-o explozie neurmată de...

O femeie a murit și alte două persoane au...

ȘTIRI GdS