24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova, eșec dureros cu Măgura Cisnădie! Alexandra Colac s-a accidentat grav

SCM Craiova, eșec dureros cu Măgura Cisnădie! Alexandra Colac s-a accidentat grav

SCM Craiova a pierdut la limită duelul cu Măgura Cisnădie, din etapa a 22-a a Ligii Florilor, scor 24-25, iar șansele la locurile 1-8 s-au împuținat și mai mult. Formația alb-albastră s-a aflat aproape în permanență la conducerea jocului, dar, pe final, oaspetele au izbutit golul victoriei. Un lucru extrem de important de notat este că, şi de această dată, arbitrajul a fost contra Craiovei. Extrem de multe decizii pro Cisnădie s-au acordat pe tot parcursul jocului, chiar şi la ultimul atac al formaţiei lui Burcea, iar rezultatul final nu a putut fi evitat.

Prima repriză a disputei din Bănie a fost sub semnul echilibrului. Cele două formații au mers din aproape în aproape pe toată perioada celor 30 de minute, iar la pauză s-a intrat la egalitate, scor 13-13. Spre finalul reprizei am avut parte de un nou eveniment neplăcut în Polivalentă. Echipa Craiovei este lovită de un curat ghinion din punct de vedere al accidentărilor, iar după acest joc nu o va mai putea folosi o perioadă destul de lungă de timp nici pe Alexandra Colac. Jucătoarea formației alb-albastre a suferit o accidentare gravă la genunchi și, mai mult ca sigur, perioada de refacere va fi mare.

Arbitraj ostil până al final

În partea secundă s-a menținut tensiunea, pentru că ambele echipe nu au cedat în niciun moment și și-au dorit victoria. Craiova a condus mai mereu, fie la trei-patru goluri, fie la unul, dar, cu un minut înainte de final, împinsă de la spate de arbitrii întâlnirii, Măgura a dat lovitura și a preluat conducerea. Pe atacul formației lui Bogdan Burcea s-a dictat mult prea uşor forțare, iar oaspetele din Polivalentă s-au întors acasă cu toate punctele.

Pentru SCM Craiova va urma un meci extrem de complicat în campionat, dar care poate schimba locurile din clasament. Oltencele se vor deplasa la Bistrița în jurul datei de 7 mai. Dar, până atunci, gruparea craioveană va juca în Cupa României vineri seară, de la ora 18.00, cu Baia Mare.

Citește și: Voleibalistele de la SCMU au jucat doar două seturi cu Dinamo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS