10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal„U“ Craiova a pierdut la Sânnicolau, dar au fost, din nou, problemele de arbitraj

„U“ Craiova a pierdut la Sânnicolau, dar au fost, din nou, problemele de arbitraj

Handbaliștii de la Universitatea Craiova au pierdut din nou la Sânnicolau, dar și de această dată au fost probleme de arbitraj. Și chiar dacă „fluierașii“ au fost de primă ligă și cu mai multă experiență în spate, erorile tot au apărut pe parcursul meciului. La finalul celor 60 de minute, Sânnciolau Mare s-a impus cu 41-30, iar Universitatea a înregistrat cel de-al doilea eșec din play-out-ul Diviziei A, Seria C.

Diferența dintre cele două formații s-a realizat, practic, în prima repriză, când gazdele s-au distanțat la nouă goluri (21-12). De la vestiare, oltenii au revenit cu mai multă încredere și mai hotărâți, dar misiunea de a întoarce soarta meciului a fost extrem de grea. Chit că au marcat 18 goluri, alb-albaștrii nu s-au putut apropia pe tabelă de adversari, care au știut să gestioneze bine avantajul creat în primele 30 de minute. La final, gazdele au câștigat cu 41-30.

Universitatea Craiova: Iovănescu, Pătru (1), Matei, Iacov, Ciobanu (2), Ianași (7), Gheorghiță, Budoiu, Rușeanu (3), Bouros, Micu (1), Gușatu (1), Codruț Păun (11), Coadălată (3), Mihai Păun (1). Antrenor: Cătălin Popescu.

Citește și: Pas încă o dată Mondialului! România, victorie doar de palmares în returul cu Macedonia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS