14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalUniversitatea Craiova, victorie la șapte goluri diferență cu Tg. Jiu

Universitatea Craiova, victorie la șapte goluri diferență cu Tg. Jiu

Handbaliștii Universității Craiova își continuă seria perfectă de rezultate de pe teren propriu. Formația lui Cătălin Popescu a învins și gruparea Constantin Brâncuși Tg. Jiu, sâmbătă, în Sala „Ion Constantinescu“, și rămâne prima în play-out-ul Diviziei A, Seria C. A fost 40-33 pentru alb-albaștri, care se pregătesc acum de o deplasare la Severin, undeva la jumătatea lunii martie.

Universitatea Craiova: Iovănescu, Pătru, Matei, Iacov, Ciobanu, Ianași, Bureța, Gheorghiță, Budoiu, Rușeanu, Bouroș, Micu, Gușatu, Florea, Codruț Păun, Coadălată. Antrenor: Cătălin Popescu.

„Am jucat ceva mai slab pe apărare în prima repriză, iar meciul a fost, implicit, mai echilibrat. Apoi, de la reluarea jocului, ne-am crescut nivelul de joc, am marcat mai mult, iar diferenţa a crescut în favoarea noastră. În ultimele 10 minute i-am introdus pe teren şi pe cei care evoluează mai puţin şi mă bucur că a jucat toată lumea. Le-am explicat băieţilor că meciurile de acum sunt doar pentru ei, ca să mai crească în valoare şi să se evidenţieze. Noi avem în continuare susţinerea clubului din punct de vedere financiar şi e normal să continue să-şi dea interesul.

Va urma în martie un program plin, cu trei meciuri în cinci zile. Vom avea pe 12 deplasare la Severin, apoi pe 16 jucăm la Poli Timişoara, iar pe 20 mergem şi la Sânnicolau. Vor fi trei deplasări consecutive, un program complicat, dar nu avem ce face. Am încercat să leg meciurile cu Timişoara şi Sânnicolau, dar nu am avut cum, pentru că joacă şi ei între timp. Rămâne de văzut cum vom reuşi să facem faţă, până la urmă suntem obişnuiţi“, a spus Cătălin Popescu, pentru GdS.

Citește și: Rugby / Spania – România se mută pe alt canal! Vezi cine va transmite!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS