19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea, remiză spectaculoasă cu Viborg în sala „Traian“

SCM Vâlcea, remiză spectaculoasă cu Viborg în sala „Traian“

Deja calificate în sferturile de finală ale EHF European League, SCM Rm. Vâlcea și Viborg (Danemarca) au remizat sâmbătă, scor 30-30, după un meci electrizant. 

Vâlcencele au început bine, au condus cu 5-2, dar apoi Viborg s-a apărat exact și a revenit în meci. După 14-15 la pauză, Vâlcea a trecut la conducere în repriza secundă, profitând de paradele nemțoaicei Isabell Roch, care a a avut momente excelente.

Cu patru minute și jumătate înainte de final, SCM conducea cu 30-27 și se îndrepta spre un succes. Finalul a fost însă al danezelor, care au profitat din plin de ratările jucătoarelor vâlcence. SCM a avut și ultimul atac al jocului, dar nu a mai găsit drumul spre gol. S-a terminat 30-30 și Viborg este acum favorită la câștigarea Grupei D.

„Nivelul este bun pentru noi, este o oportunitate să facem un meci bun în Danemarca. Meciul a fost unul foarte dinamic, oricând apar greșeli sau faze spectaculoase. Trebuie să fim mai motivate la Viborg, dar sunt sigură că și acolo va fi un meci frumos”, a spus Daria Bucur, citată de Prosport.

Jakob Vestergaard şi-a adus aminte de perioada petrecută la Oltchim

Fost antrenor la Oltchim în 2013 şi actualul tehnician de la Viborg, Jakob Vestergaard, spune că disputa din Sala Traian a fost una de înalt nivel.

„Îmi este drag să revin la Vâlcea, cea de-a doua mea casă. După plecarea mea din România, în urmă cu 12 ani, am continuat să urmăresc Liga Florilor. Sunt foarte fericit să fiu din nou aici. Meciul a fost senzațional, la cel mai înalt nivel, două echipe foarte bune, cu multe scheme tactice utilizate de Bent și de mine.

Sunt mulțumit de rezultat. M-am bucurat să-i revăd pe spectatorii vâlceni și să constat că, încă, sunt minunați, iar eu, din nou afirm, că sunt foarte fericit că am revăzut Vâlcea!”, a declarat şi Jakob Vestergaard. 

Citeşte şi: SCM Craiova avansează în Cupă după o victorie zdrobitoare la Harghita

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS