10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalFinal de an pentru handbalişti! Universitatea Craiova, victorie în ultima etapă cu Drobeta

Final de an pentru handbalişti! Universitatea Craiova, victorie în ultima etapă cu Drobeta

Handbaliştii Universităţii Craiova nu au reuşit să-şi îndeplinească obiectivul din acest sezon, şi anume clasarea în primele două locuri din Divizia A, Seria C, dar au încheiat aventura în campionat cu o victorie frumoasă. Trupa lui Cătălin Popescu a „dezmembrat-o“ pe Drobeta, penultima clasată, chiar în deplasare, scor 38-26. În urma acestui succes, oltenii au încheiat sezonul pe locul al treilea, cu 25 de puncte.

Soarta meciului de la Drobeta s-a pecetluit încă de la pauză, când alb-albaştrii aveau un avantaj confortabil de opt goluri, scor 20-12. În partea secundă s-a jucat mai de la egal la egal, dar tot Craiova a avut un plus la toate capitolele faţă de adversari, chiar şi pe tabelă. La final, scorul a fost 38-26, iar handbalul masculin a intrat, oficial, în pauza de iarnă!

Universitatea Craiova: Mihai Păun, Pătru, Ciobanu, Ianaşi, Bureţa, Gheorghiţă, Budoiu, Ruşeanu, Bouros, Micu, Guşatu, Florea, Codruţ Păun, Coadălată.

Citeşte şi: Lucian Zlotea: „Am dovada că se poate, că fetele au valoare“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS