11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalNe cam luăm gândul de la locul 2! Handbaliştii Craiovei au pierdut cu SCM Timişoara

Ne cam luăm gândul de la locul 2! Handbaliştii Craiovei au pierdut cu SCM Timişoara

Echipa masculină de handbal a Craiovei îşi cam poate lua deja gândul de la un posibil baraj de promovare în Liga Zimbrilor. Gruparea alb-albastră a pierdut dramatic pe terenul celor de la SCM Timişoara, scor 40-38, după un meci extrem de disputat, cu goluri multe, în special pe final de joc. Oltenii nu aveau voie să se mai încurce până la finalul campionatului regulat pentru a fi siguri de locul al doilea. Acum, trupa lui Popescu stă la mâna rezultatelor Reşiţei, care pare să nu mai aibă probleme în ultimele runde.

Chiar dacă au avut patru goluri de recuperat la pauza mare (16-20), handbaliştii olteni nu au renunţat şi au jucat până la ultimul fluier. Doar că, echipa gazdă a jucat cu multă ambiţie şi nu a cedat iniţiativa până la final, când s-a impus la două goluri, scor 40-38. Faptul că echipa din Banat a jucat la capacitate maximă este puţin de neînţeles, având în vedere că şansele lor la poziţia secundă erau zero. Mai mult de atât, cei de la Timişoara au adus pentru meciul cu Universitatea Craiova şi patru sportivi experimentaţi de la prima echipă, angrenată în Liga Zimbrilor.

Acum, pentru Craiova va urma un meci extrem de greu, cu Oradea, pe teren propriu. Chiar dacă se vor impune în acest joc, precum şi în cel cu Drobeta, din ultima etapă, alb-albaştrii au nevoie şi de un rezultat negativ înregistrat de Reşiţa în ultimele două runde.

Citeşte şi: Un nou meci excelent, o nouă victorie pentru baschetbaliștii Craiovei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS