21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalMare meci, mare victorie! Universitatea a învins Reşiţa şi a urcat pe doi în Divizia A

Mare meci, mare victorie! Universitatea a învins Reşiţa şi a urcat pe doi în Divizia A

Handbaliştii Universităţii Craiova au obţinut, miercuri după amiază, una dintre cele mai importante victorii din acest sezon al Diviziei A. Trupa pregătită de Cătălin Popescu a trecut de CSM Reşiţa cu scorul de 31-29 şi astfel şi-a luat revanşa după eşecul din partida tur. Meciul a contat pentru etapa a 9-a din Divizia A, Seria C.

Încă de la primul fluier s-a instalat tensiunea pe parchetul sălii „Ion Constantinescu“, din Bănie. Cele două rivale nu au forţat în primele minute şi s-a mers cap la cap până la scorul de 7-7. În acel moment, oaspeţii s-au distanţat la cinci goluri, pe fondul unor bâlbâieli în ofensiva Craiovei. Treptat, gruparea olteană s-a pus pe picioare, a propus o defensivă agresivă şi a recuperat din handicap până la pauză (15-16).

În partea secundă echipa mai bună şi-a spus cuvântul şi a dominat copios meciul. Din minutul 38, Craiova a trecut în avantaj şi nu a mai cedat iniţiativa până la final. Chiar dacă pe parcursul reprizei au mai apărut sincope în jocul alb-albaştrilor, cei de la Reşiţa s-au apropiat la maximum un gol, iar, în cele din urmă, au cedat cu 29-31.

Craiova: Gheorghiță, Bureța – Gușatu 9, A. Păun 9, Ianăși 6, Iovănescu 2, Ciobanu 2, Micu 2, Coadălată 1, M. Păun, Rușeanu. Antrenor: Cătălin Popescu.

Universitatea nu are timp de odihnă nici după acest joc, pentru că sâmbătă va urma o nouă partidă dificilă, de această dată în deplasare, la Sânnicolau.

Citeşte şi: Voleibaliştii merg în Banat pentru cele trei puncte cu Timişoara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS