6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova, eșec la Cisnădie în ultimul meci oficial al anului

SCM Craiova, eșec la Cisnădie în ultimul meci oficial al anului

Handbalistele de la SCM Craiova au încheiat anul 2021 cu un eșec, scor 28-30 pe terenul formației Măgura Cisnădie. Gruparea din Bănie s-a aflat chiar și în avantaj în multe momente ale meciului, dar, în partea secundă, gazdele s-au desprins în câștigătoare. Partida a contat pentru etapa a 9-a din Liga Florilor.

Prima repriză a fost una excelentă pentru echipa lui Bogdan Burcea și Costin Dumitrescu. SCM Craiova s-a aflat la conducerea partidei, a propus o ofensivă excelentă, iar la vestiare a intrat cu un avantaj de două goluri, scor 17-15. La reluarea jocului, Cisnădie a pus mult mai multă presiune și a început să se apere mai agresiv. Practic, și-a forțat adversara să greșească atacurile. Treptat, gazdele au egalat, au trecut în față pe tabelă și, mai mult de atât, s-au și distanțat la trei goluri, scor 25-22. La final, Măgura s-a impus cu 30-28, iar Craiova a înregistrat cel de-al patrulea eșec stagional.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Loken, Bak, Țicu, Burcea, Nica, Jipa, Cace, Șelaru, Cîrstea, Tudorică, Țăcălie. Antrenor: Bogdan Burcea.

Acesta a fost ultimul joc al Craiovei din 2021. Handbalistele vor lua, acum, o pauză, iar din luna ianuarie vor reveni în campionat, pentru meciurile ce urmează.

Citește și: Grecul Savvas Papantoniou a plecat de la SCMU Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS