5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalMeci de uitat! Handbaliștii Universității Craiova au luat 48 de goluri de la Reșița

Meci de uitat! Handbaliștii Universității Craiova au luat 48 de goluri de la Reșița

Handbaliștii de la Universitatea Craiova nu au prea multe de zis după deplasarea de la Reșița. După victoria cu echipa din Tg Jiu, din prima etapă a noului sezon din Divizia A, Seria C, băieții lui Cătălin Popescu au luat o „căruță“ de goluri pe terenul formației CSM Reșița, iar rezultatul final nu poate decât să-i pună pe gânduri: 48-31!

Gazdele au avut inițiativa în meci încă de la primul fluier, iar apoi, pe parcursul jocului, s-au distanțat pe tabelă. Dacă la pauză diferența era de 9 goluri în favoarea echipei gazdă, la final scorul a fost unul de uitat cât mai rapid, 48-31. Per total, gruparea din Reșița a fost mai bună, a fructificat aproape orice atac, în timp ce defensiva Craiovei a clacat des. Este, așadar, primul eșec al Universității Craiova în acest campionat.

Universitatea Craiova: Gheorghiță (1), Iovănescu (7), Păun, Pătru, Matei (3), Luntraru (3), Ianași (6), Bureta, Budoiu (2), Rușeanu, Bouros, Micu (1), Gușatu (1), Codruț Păun (6), Coadălată (1). Antrenor: Cătălin Popescu.

Pentru alb-albaștri urmează, weekendul viitor, să evolueze pe teren propriu împotriva formației Sânnicolau Mare.

Citește și: Lecție de baschet! SCMU Craiova a „dat de pământ“ cu Oradea în primul meci al sezonului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS