12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalDin nou inferioare norvegiencelor. România, tot mai departe de Olimpiadă

Din nou inferioare norvegiencelor. România, tot mai departe de Olimpiadă

România are o misiune extrem de dificilă pentru accederea la Olimpiadă. Tricolorele au pierdut cu Norvegia, scor 24-29, iar acum sunt nevoite să învingă reprezentativa Muntenegrului la cel puțin cinci goluri diferență pentru a obține biletele pentru Tokyo. Cât despre duelul cu Norvegia, fetele noastre au luptat până la final, dar râmânem, în continuare, cu un pas în urma selecționatei nordice.

După o primă repriză excelentă făcută de fetele noastre, în care au luptat de la egal la egal cu formația norvegiană, a urmat o parte secundă de uitat pentru elevele lui Vasile. Norvegia a început ca din „tun“ la reluare, s-a distanțat la cinci goluri (17-12), iar până la final a fost de neoprit. Pe parcurs, diferența a tot crescut, iar tricolorele nu au mai avut puterea de a întoarce scorul, sau cel puțin să piardă la o diferență mai mică. S-a încheiat 29-24, iar șansele României de calificare la Olimpiadă au scăzut drastic.

România: Dedu, Dumanska – Băcăoanu, Buceschi, Neagu, Florică, Iuganu, Laslo, Moisă, Ostase, Perianu, Pintea, Polocoșer, Pristăviță, Popa, Seraficeanu. Selecționer: Adi Vasile.

Pentru tricolore va urm duelul decisiv cu Muntenegru, de duminică după masă. Partida este programată la ora 17.00. Primele două formații se califică la JO.

Citește și: Ne-am distrat și cu Dobrogea Sud! Medgidia, următorul adversar al alb-albaștrilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS