16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalNe-am distrat și cu Dobrogea Sud! Medgidia, următorul adversar al alb-albaștrilor

Ne-am distrat și cu Dobrogea Sud! Medgidia, următorul adversar al alb-albaștrilor

Universitatea Craiova merge „ceas“ la Buzău, în ultimul turneu al sezonului regulat. Handbaliștii pregătiți de Cătălin Popescu au înregistrat, astăzi, cel de-al treilea succes consecutiv, scor 44-32 cu Dobrogea Sud și astfel și-au asigurat prezența la barajul de promovare.

Meciul cu Dobrogea a fost unul deschis, cu foarte multe goluri, dar și cu lacune în faza defensivă de ambele părți. Craiovenii s-au aflat în permanență la conducerea jocului, iar la pauză aveau deja un avantaj confortabil, scor 23-13. În partea secundă, golurile au venit pe „bandă rulantă“, dar diferența a mai crescut până la ultimul fluier. La final, tabela indica 44-32 pentru Universitatea.

Universitatea Craiova: Lupitu (1), Gheorghiţă: Bouroş (2), Budoiu, Coadălată (1), Guşatu (6), Ianăşi (7), Iovănescu (2), Luntraru (6), Ruşeanu (3), Micu (5), Neacşu (2), Pătru (2), M. Păun (5), Codruţ Păun (2). Antrenor: Cătălin Popescu.

Reamintim că în precedentele două zile, alb-albaștrii au trecut de Constantin Brâncuși Tg. Jiu (28-23) și de CNOPJ București, cu scorul de 39-23.

Duminică, de la ora 15.40, va avea loc ultimul duel al oltenilor de la Buzău, cu Medgidia.

Citește și: Lecţie de handbal! Universitatea Craiova a „dat de pământ“ cu CNOPJ Bucureşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS