8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalPatru meciuri cu miză pentru handbaliştii Universităţii Craiova

Patru meciuri cu miză pentru handbaliştii Universităţii Craiova

Handbaliştii Universităţii Craiova se pregătesc de patru meciuri importante din cadrul Diviziei A, Seria B, ultimele din cadrul sezonului. Pe rând, alb-albaştrii le vor întâlni pe Constantin Brâncuşi Tg. Jiu, CNOPJ Bucureşti, Dobrogea Sud şi Medgidia, de joi până duminică. În cazul în care se vor impune în trei dintre cele patru jocuri, Universitatea îşi va asigura locul al treilea în clasament şi, implicit, calificarea la barajul la turneul semifinal.

La Buzău, unde se va desfăşura turneul, craiovenii vor debuta împotriva formaţiei Constantin Brâncuşi Tg Jiu, mâine, de la ora 11.30. Oltenii au un avantaj moral în faţa grupării din Gorj, după ce s-au impus de fiecare dată până acum în acest campionat. Apoi, vineri, va urma duelul cu CNOPJ Bucureşti, tot de la 11.30, iar sâmbătă alb-albaştrii vor da piept cu Dobrogea Sud (14.30). În ultima zi a competiţiei, Universitatea o va întâlni pe CS Medgidia, ocupanta locului secund din campionat.

Universitatea Craiova: Lupitu, Gheorghiţă: Bouroş, Budoiu, Coadălată, Guşatu, Ianăşi, Iovănescu, Luntraru, Ruşeanu, Micu, Neacşu, Pătru, M. Păun, Codruţ Păun. Antrenor: Cătălin Popescu.

Cătălin Popescu: „Ne-am propus să încheiem pe locul al treilea“

Antrenorul craiovenilor, Cătălin Popescu, a prefaţat pentru GdS partidele din acest final de sezon şi a anunţat că obiectivul echipei este accederea la barajul de promovare.

„Vom disputa, începând de mâine, ultimele jocuri oficiale din acest sezon. Suntem în efectiv complet, nu avem probleme cu acest Covid, iar acum ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Avem patru jocuri importante şi obiectivul este să le câştigăm pe toate. Primele trei dueluri vor fi relativ accesibile, pentru ca apoi să urmeze partida cu Medgidia pentru locul al doilea. Ca să încheiem pe locul secund, ar trebui să trecem de Medgidia la peste şapte goluri, ceea ce pare foarte greu, având în vedere şi valoarea lor. Dar, noi ne-am propus să încheiem pe locul al treilea şi să ne calificăm la baraj.

Cu trei victorii ne-am asigura poziţia a treia şi, implicit, locul la baraj. Dar, mai sunt şi alte echipe care emit pretenţii. Şi cei de la Tg. Jiu vor să ajungă cât mai sus, dar avem şi avantajul moral al meciurilor directe cu ei, iar acest lucru ne dă încredere. Dacă ne facem jocul, nu au ce să ne facă“, a spus Cătălin Popescu, pentru GdS.

Citeşte şi: Florin Segărceanu a părăsit naţionala de Fed Cup a României înaintea duelului cu Italia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS