24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova pare fără soluţii. Înfrângere la cinci goluri cu Bistriţa

SCM Craiova pare fără soluţii. Înfrângere la cinci goluri cu Bistriţa

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a pierdut încă un meci în Liga Florilor. Trupa pregătită de Bogdan Burcea a cedat în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, scor 23-28, la capătul unui meci disputat, în care formaţia olteană s-a aflat de fiecare dată în urmărirea adversarilor.

Primele 20 de minute au fost de coşmar pentru craiovence, care au reuşit să puncteze doar de trei ori, perioadă în care au încasat nu mai puţin de nouă goluri. Până la pauză, Ana Maria Ţicu şi Cristiana Nica au mai redus puţin din diferenţă (7-15).

În partea secundă, meciul s-a echilibrat, iar golurile au „curs“ pe bandă rulantă. Cristina Zamfir a ieşit la „rampă“, cu mai multe goluri spectaculoase, iar Alexandra Colac şi Adina Cace au încercat să ţină echipa aproape de adversare. Chiar şi aşa, diferenţa înregistrată la pauză nu a putut fi redusă deloc, iar Bistriţa s-a impus cu 28-23.

SCM Craiova: Dzhukeva, Chetraru, Curmenţ – Cace (3), Ion (1), Adespii, Ţicu (3), Colac (3), Nica (6), Mincu, Zamfir (7), Tudorică, Andrei.

În urma acestui rezultat, SCM Craiova rămâne cu 9 puncte adunate în campionat după 11 etape şi se află pe poziţia a 10-a, prima peste linie.

Următorul joc oficial va avea loc pe 10 martie, cu Dunărea Brăila.

Citeşte şi: Cristina Neagu: „Avem o şansă enormă să ne calificăm la Jocurile Olimpice“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS