10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalFlorin Verigeanu: I-am făcut o ofertă Yuliyei, dar nu a fost agreată

Florin Verigeanu: I-am făcut o ofertă Yuliyei, dar nu a fost agreată

După ce au încheiat sezonul 2019/2020 pe prima poziție în clasament, cei de la SCM Vâlcea nu au timp de a sărbători. Următoarea problemă a campioanei României este stabilirea lotului pentru sezonul viitor. Una dintre cele mai importante jucătoare ale Vâlcii din ultimii doi ani, portarul Yuliya Dumanska, a anunțat că nu își mai prelungește contractul și va pleca, probabil, în Muntenegru, la Podravka Koprivnica.

Președintele SCM Vâlcea, Florin Verigeanu, a vorbit pentru Gsp despre sezonul european care bate la ușă, ultimele mutări din cadrul campioanei României, dar și despre situația Yuliyei Dumanska.

„Ar fi al doilea an consecutiv când luăm startul în Ligă. Din fericire, avem în continuare sprijinul Consiliului Local. Sperăm să beneficiem și de sprijinul sponsorilor noștri, pentru că trebuie spus că întreaga societate traversează momente dificile. Trebuie să pregătim sezonul viitor. Acum cel actual e închis, nimic nu mai e de făcut, din păcate. Vorbim, probabil de luna iulie.

Vizavi de Dumanska vă pot spune că ne-am dorit-o. I-am făcut o ofertă prin agentul ei, dar se pare că nu a fost agreată. E clar că nu și-a mai dorit să rămână. La capitoul veniri sunt norvegianca Aardahl, nemțoaica Minevskaia și sârboaica Nikolici. Mai suntem în discuții cu două jucătoare românce. Dacă se va concretiza ceva, le vom anunța în perioada următoare”, a spus Florin Verigeanu, președinte SCM Vâlcea.

Citește și: Yuliya Dumanska se desparte de SCM Vâlcea. Vezi mesajul handbalistei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS