15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalYuliya Dumanska se desparte de SCM Vâlcea. Vezi mesajul handbalistei!

Yuliya Dumanska se desparte de SCM Vâlcea. Vezi mesajul handbalistei!

Handbalista Yuliya Dumanska şi-a anunţat, marţi seara, pe contul personal de Facebook, despărţirea de formaţia SCM Râmnicu Vâlcea. Aceasta a evoluat în tricoul campioanei României în ultimii doi ani.

„Ce momente! Ce atmosferă! Ce amintiri! A venit ziua în care trebuie să mulţumesc tuturor oamenilor din Râmnicu Vâlcea pentru aceşti 2 ani petrecuţi aici. A fost o mare onoare pentru mine să fiu căpitanul acestei echipe”, a scris Dumanska pe site-ul de socializare citat.

„Un mare mulţumesc colegelor mele, staff-ului şi în special fanilor noştri pentru susţinerea necondiţionată. Îmi pare rău pentru că această situaţie neplăcută generată de COVID-19 a făcut ca noi să nu putem avea o altfel de despărţire. Vă doresc multă sănătate şi numai bine! Ne vom revedea curând”, a adăugat sportiva.

Componentă a echipei naţionale de handbal a României, Yuliya Dumanska a câştigat titlul de campioană cu SCM Vâlcea în 2019. De asemenea, în acelați an a fost desemnată şi cea mai bună handbalistă din România în cadrul Galei Sindicatului Naţional al Handbaliştilor din România (SNHR).

Citește și: Horia Păun a prezentat scenariile pentru reluarea competițiilor juvenile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS