14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetHoria Păun a prezentat scenariile pentru reluarea competițiilor juvenile

Horia Păun a prezentat scenariile pentru reluarea competițiilor juvenile

Președintele Federației Române de Baschet (FRB), Horia Păun, a fost invitat în cadrul campaniei „Comunitate. Sport și Sănătate. Unitate”, organizată de Sibiu. Pe lângă discuțiile purtate în vederea stabilirii echipelor participante în sezonul viitor al cupelor europene, președintele FRB a menționat și care ar fi scenariile pentru reluarea competițiilor juvenile, anunță baschet.ro.

Încă nu avem informația completă, cu privire la când se vor ridica restricțiile. Astfel, avem două scenarii: unul în care se ridică restricțiile pe 1 iunie, altul în care restricțiile vor fi ridicate pe 15 iunie. Bazându-ne pe aceste informații, noi, împreună cu Colegiul Central al Antrenorilor, am convenit că sportivii au nevoie de minim șase săptămâni pentru a reintra în efort, pentru a se reacomoda cu efortul și pentru a se pregăti de niște competiții oficiale.

În data de 15 iulie, dacă s-ar aplica scenariul 1, am putea să finalizăm parte dintre competițiile naționale juvenile, urmând ca apoi să finalizăm turneele finale. Încercăm să nu suprapunem aceste competiții, pentru că avem nevoie ca aceste turnee să nu se suprapună”, a spus președintele FRB.

Citește și / Horia Păun: Trebuie să înțelegem că titlurile se câştigă doar pe teren

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS