Acasă Sport Handbal Operație cu succes! Cristian Gațu a trecut peste momentul dificil

Operație cu succes! Cristian Gațu a trecut peste momentul dificil

-

Operaţia chirurgicală la care a fost supus joi Cristian Gaţu, la Spitalul Militar din Bucureşti, a fost un succes. Fostul campion mondial la handbal a suferit, luni, un accident vascular cerebral, dar acum starea sa de sănătate este una bună.

Cristian Gaţu a fost supus în spital şi unui test pentru COVID-19 iar rezultatul a ieşit negativ.

„A ieşit din operaţie, este foarte bine, operaţia a ieşit foarte bine, e o reuşită. Acum am înţeles că va mai sta câteva zile în spital şi după aceea va face o recuperare medicală. I-au făcut şi testul pentru COVID-19, dar a ieşit bine, este negativ”, a declarat Stângă.

În vârstă de 75 de ani, Cristian Gaţu este dublu câştigător al Campion Mondial de handbal cu naţionala României, la ediţiile din 1970 şi 1974. La Jocurile Olimpice, Gaţu a câştigat o medalie de bronz în 1972, la Munchen, şi una de argint, la Montreal, în 1976.

Ulterior Cristian Gaţu a ocupat funcţia de comandant al clubului CSA Steaua şi de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal.

Citește și: Tenis de Masă / Sportivii Universității Craiova se mențin în formă din autoizolare

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul...