Acasă Sport Handbal Cătălin Popescu, interviu inedit în vremea pandemiei de coronavirus

Cătălin Popescu, interviu inedit în vremea pandemiei de coronavirus

-

Actuala problemă la nivel mondial, și anume pandemia de coronavirus, a blocat foarte multe activități în lume, pornind de la cele sportive și cele economice, până la întâlnirile jurnaliștilor cu reprezentanții diverselor ramuri de specialitate.

Atâta timp cât interviurile și discuțiile nu se mai pot desfășura în condiții normale, GdS vă propune o nouă idee de a intra în contact cu lumea sportivă.

Cătălin Popescu, antrenorul echipei masculine de handbal Universitatea Craiova, a acceptat propunerea noastră de a realiza un interviu video, dar nu unul obișnuit. Acesta a fost intervievat cu ajutorul unui site de socializare de la domiciliul propriu.

Tehnicianul oltenilor a vorbit despre situația grea prin care trece sportul la nivel mondial, dar și despre propria echipă. Acesta a punctat faptul că jucătorii se antrenează individual de acasă și că așteaptă să revină la antrenamentele oficiale.

Vezi video!

Citește și: „Împăratul“ a dat de… coronavirus. Fatih Terim a fost testat pozitiv

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul...