18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„Împăratul“ a dat de... coronavirus. Fatih Terim a fost testat pozitiv

„Împăratul“ a dat de… coronavirus. Fatih Terim a fost testat pozitiv

Fatih Terim, antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, la care joacă şi atacantul român Florin Andone, a anunţat, ieri, pe contul său de Twitter, că a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

„Conform rezultatului unui test pe care l-a efectuat azi, sunt pozitiv la coronavirus. Sunt pe mâini bune, la spital. Nu vă neliniştiţi. Sper să vă pot spune mai multe curând“, a adăugat fostul internaţional turc (51 selecţii).

Supranumit „Împăratul“, Fatih Terim (66 ani) are trei mandate la cârma naţionalei de fotbal a Turciei (1993-1996, 2005-2009, 2013-2017).

Terim a preluat-o pe Galatasaray, cea mai titrată echipă din Turcia, în decembrie 2017, în al patrulea său mandat la cârma formaţiei de pe malul Bosforului.

Clubul „Cim Bom“ confirmase ieri că vicepreşedintele său Abdurrahim Albayrak a fost şi el testat pozitiv la coronavirus.

Gruparea de pe malul Bosforului a fost prima din Turcia care a anunţat, săptămâna trecută, că şi-a sistat toate activităţile sportive. Asta în conformitate cu o dispoziţie emisă de Ministerul turc de interne, în contextul pandemiei de coronavirus. Conducerea sa preciza că a închis toate facilităţile bazei sportive, atât pentru componenţii echipelor, cât şi pentru angajaţi.

Turcia a înregistrat oficial 1.236 de cazuri pozitive la coronavirus şi 30 de morţi, potrivit cifrelor comunicate duminică de ministrul Sănătăţii, conform Agerpres.

Citește și: Pandemia lovește din plin sportul. Decizii drastice luate la clubul SCM Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS