12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalBogdan Burcea: Sănătatea sportivelor și a tuturor oamenilor primează

Bogdan Burcea: Sănătatea sportivelor și a tuturor oamenilor primează

După ce pandemia de coronavirus a stopat aproape toate sporturile naționale și internaționale până în acest moment, a venit și momentul turneelor preolimpice de handbal să se amâne.

Competițiile care trebuiau să se dispute în Spania, Muntenegru și Ungaria, la care și România ar fi participat au fost oficial anulate. Federația Internațională de Handbal (IHF) nu și-a mai asumat riscul disputării acestora din cauza pandemiei de coronavirus.

Burcea: Turneul preolimpic se va desfășura la jumătatea lunii iunie

Selecționerul României, Bogdan Burcea, a declarat pentru GdS că handbalul nu mai este prioritar în acest moment. De asemenea, acesta a anunțat și când va avea loc turneul preolimpic.

„Sunt lucruri mult mai importante în acest moment decât handbalul. Sunt foarte mulți oameni afectați, iar acum trebuie să ne focusăm pe acest lucru. Sănătatea sportivelor și a tuturor oamenilor primează. În mod cert, dacă lucrurile se îmbunătățesc, turneul preolimpic se va desfășura undeva la jumătatea lunii iunie”, a declarat selecționerul României, Bogdan Burcea.

Pe 17 martie, România ar fi trebuit să zboare spre Podgorica, dar toate biletele vor trebui acum anulate. România întâlnea în ordine Thailanda (20 martie), Norvegia (21 martie) și Muntenegru (22 martie).

Citește și: „U“ Craiova / Marcel Popescu: Nu avem voie să facem gesturi iresponsabile!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS