5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalDuel de foc pentru primul loc. Handbaliştii întâlnesc Oradea în Bănie

Duel de foc pentru primul loc. Handbaliştii întâlnesc Oradea în Bănie

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova va disputa, în acest weekend, unul dintre cele mai importante meciuri din campionat. Elevii lui Cătălin Popescu se vor duela cu liderul CSM Oradea, pe teren propriu, într-un joc care se anunţă extrem de spectaculos. Partida este programată duminică, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ şi va conta pentru etapa a 20-a din Divizia A, Seria D.

Înainte de acest joc, alb-albaştrii se află la şase puncte în urma Oradei, dar cu un meci în minus disputat. În cazul unei victorii, şansele oltenilor la prima poziţie vor creşte considerabil, având în vedere şi faptul că CSM Oradea va fi nevoită să stea etapa viitoare. Trupa lui Popescu este într-o creştere vizibilă de formă, după ce începutul de an a fost mai ezitant. Aceştia au înregistrat trei victorii şi o înfrângere după reluarea campionatului, iar acum sunt pregătiţi să se lupte de la egal la egal cu liderul campionatului.

De partea cealaltă, Oradea a surprins în etapa a 16-a, când a cedat neaşteptat pe terenul formaţiei CNOPJ Timişoara. Din acel moment, au urmat două victorii clare cu Sânnicolau Mare şi Beldiman Arad, care i-au ajutat să se menţină pe prima poziţie.

Cătălin Popescu: Jucătorii sunt într-o stare fizică şi psihică foarte bună

Tehnicianul Craiovei, Cătălin Popescu, are încredere în echipa sa şi consideră că victoria poate fi obţinută duminică. Totodată, acesta a menţionat că jucătorii sunt montaţi şi pregătiţi de acest meci.

„Duminică putem spune că va fi derbiul etapei, dar şi al campionatului. Ţinând cont că între cele două echipe este o diferenţă de o victorie, ne dorim o victorie. În precedentul meci cu ei am reuşit un rezultat de egalitate, dar se putea şi mai mult decât atât. Oradea nu este o echipă invincibilă. Dacă ne facem jocul şi vom fi atenţi în apărare, putem obţine cele trei puncte. Jucătorii sunt într-o stare fizică şi psihică foarte bună şi cu toţii suntem convinşi că ne putem impune duminică. Nu avem probleme de lot, iar acest lucru este îmbucurător“, a declarat Cătălin Popescu, antrenor Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS