11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCam atât anul acesta în Cupa României. SCM Craiova, înfrângere la Rapid

Cam atât anul acesta în Cupa României. SCM Craiova, înfrângere la Rapid

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a pierdut, marţi seară, calificarea în sferturile Cupei României. Elevele lui Bogdan Burcea au cedat în fața Rapidului, cu scorul de 25-20, la capătul unui meci în care formația gazdă a reușit o revenisre spectaculoasă în repriza secundă.

Meciul din sala „Rapid” a fost unul destul de alert încă din primele minute. Cele două formații au jucat combinativ, au reușit să înscrie goluri frumoase și au mers cap la cap până la finele primelor 30 de minute. A fost 13-12 pentru SCM Craiova.

Ce s-a întâmplat după pauză?

În partea a doua a meciului, jocul craiovencelor s-a schimbat la 180 de grade. După ce în prima repriză au reușit mai multe combinații de efect și au pus în practică ceea ce au exersat la antrenamente, în repriza secundă lucrurile au stat diferit. Rapidul a reușit să restabilească egalitatea și să treacă imediat în avantaj. Apoi, ușor, ușor s-au distanțat pe tabelă, iar trupa lui Burcea nu a mai avut puterea să revină. S-a încheiat 25-20, iar Rapid și-a confirmat încă o dată forma excelentă din ultima perioadă.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Cace (3), Ion, Țicu (3), Nikolic (1), Orșivschi, Colac (4), Tătar, Gogoșeanu, Klikovac (3), Vizitiu, Zamfir (4), Savu (2). Antrenor: Bogdan Burcea.

În urma acestui rezultat, SCM Craiova a părăsit Cupa României, clasarea pe un loc european în Liga Florilor rămânând singurul obiectiv realizabil în acest sezon.

Pentru SCM Craiova va urma o nouă partidă în campionatul intern. Oltencele se vor deplasa duminică la Baia Mare, într-un meci direct pentru un loc de cupe europene. Partida este programată la ora 15.30.

Citește și: România s-a calificat direct în Grupa Mondială I după retragerea Chinei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS