Acasă Sport Handbal Handbaliştii merg „ceas” în campionat. Victorie la scor la Arad

Handbaliştii merg „ceas” în campionat. Victorie la scor la Arad

-

Handbaliştii Universităţii Craiova au obţinut, duminică, o nouă victorie în Divizia A, Seria D. Elevii lui Cătălin Popescu s-au distrat cu HC Beldiman Arad, în deplasare şi au învins cu 38-26, la capătul unui meci controlat în totalitate. Partida a contat pentru etapa a 18-a.

Diferenţa dintre cele două formaţii s-a resimţit încă din prima parte a meciului. La finele primelor 30 de minute, alb-albaştrii aveau un avantaj consistent pe tabelă, 21-10. În partea secundă s-a mers cap la cap, iar la final tabela a indicat 38-26 pentru Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova: Lupitu, Gheorghiță – Țiu (10), Iovănescu (6), Coadălată (6), Ianăși (5), Rușeanu (4), Pătru (2), Neacșu (2), Luntraru (1), Păun (1), Budoiu (1), Drugă, Bouroș. Antrenor: Cătălin Popescu.

În urma acestui rezultat, oltenii rămân pe locul secund în clasament, cu 37 de puncte, la doar trei lungimi de liderul CSM Oradea.

Cătălin Popescu: Nu s-a pus problema învingătoarei

„A fost un meci destul de uşor, aşa cum mă aşteptam. Nu s-a pus problema învingătoarei. Am condus tot timpul la o diferenţă destul de mare. De asemenea, mă bucură faptul că am folosit tot lotul. Sperăm ca după pauza competiţională pe care o avem weekendul următor să pregătim cu multă atenţie şi determinare partida de acasă, cu CSM Oradea”, a declarat Cătălin Popescu, antrenor Universitatea Craiova.

Citeşte şi: Irina Begu va juca finala de la Cairo. Tsurenko, adversara din ultimul act

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

BerbecAtitudinea pe care o aveți stă la baza rezultatelor excelente, ca atare luptați din răsputeri cu încercările celor din jur de a...