10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbaliştii merg „ceas” în campionat. Victorie la scor la Arad

Handbaliştii merg „ceas” în campionat. Victorie la scor la Arad

Handbaliştii Universităţii Craiova au obţinut, duminică, o nouă victorie în Divizia A, Seria D. Elevii lui Cătălin Popescu s-au distrat cu HC Beldiman Arad, în deplasare şi au învins cu 38-26, la capătul unui meci controlat în totalitate. Partida a contat pentru etapa a 18-a.

Diferenţa dintre cele două formaţii s-a resimţit încă din prima parte a meciului. La finele primelor 30 de minute, alb-albaştrii aveau un avantaj consistent pe tabelă, 21-10. În partea secundă s-a mers cap la cap, iar la final tabela a indicat 38-26 pentru Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova: Lupitu, Gheorghiță – Țiu (10), Iovănescu (6), Coadălată (6), Ianăși (5), Rușeanu (4), Pătru (2), Neacșu (2), Luntraru (1), Păun (1), Budoiu (1), Drugă, Bouroș. Antrenor: Cătălin Popescu.

În urma acestui rezultat, oltenii rămân pe locul secund în clasament, cu 37 de puncte, la doar trei lungimi de liderul CSM Oradea.

Cătălin Popescu: Nu s-a pus problema învingătoarei

„A fost un meci destul de uşor, aşa cum mă aşteptam. Nu s-a pus problema învingătoarei. Am condus tot timpul la o diferenţă destul de mare. De asemenea, mă bucură faptul că am folosit tot lotul. Sperăm ca după pauza competiţională pe care o avem weekendul următor să pregătim cu multă atenţie şi determinare partida de acasă, cu CSM Oradea”, a declarat Cătălin Popescu, antrenor Universitatea Craiova.

Citeşte şi: Irina Begu va juca finala de la Cairo. Tsurenko, adversara din ultimul act

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS