13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbalistele, într-un progres vizibil. SCM Craiova, victorie mare cu Bistrița

Handbalistele, într-un progres vizibil. SCM Craiova, victorie mare cu Bistrița

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a obținut, în această seară, o victorie importantă în campionatul regulat. Trupa lui Bogdan Burcea a trecut cu 28-25 de Gloria Bistrița și a bifat a doua victorie consecutivă în Liga Florilor Mol. Partida din Bănie a contat pentru etapa a 14-a.

Craiova a început mai bine meciul și după trei atacuri, tabela indica 3-0 pentru formația lui Bogdan Burcea. Gloria a înscris în cele din urmă și a încercat să se apropie din ce în ce mai mult de adversare, care deja prinseseră mai multă încredere după începutul furibund de meci. Apărarea bună și agresivă a „leoaicelor” le-a pus probleme jucătoarelor de la Bistrița, care nu au reușit să își ducă deloc echipa în avantaj în primele 30 de minute. Finalul reprizei i-a aparținut Craiovei, care a reușit să înscrie de trei ori consecutiv și să stabilească scorul primei părți, 15-11.

Joc impresionant, rezultat pe măsură

Gruparea craioveană a reușit să facă spectacol în repriza a doua. Cu Ana Maria Țicu și Alexandra Colac într-o formă de excepție, alb-albastrele s-au distanțat la șapte goluri cu un sfert de oră înainte de final, 25-18. A fost o diferență imposibil de recuperat de Bistrița și astfel SCM Craiova s-a impus categoric, scor 28-25.

De menționat că pe finalul jocului a fost introdusă pe teren și Timeea Tătar, jucătoarea Craiovei. Aceasta a lipsit o perioadă lungă de timp din cauza unei accidentări dure suferite sezonul trecut.

Pentru acest meci, Bogdan Burcea a folosit următorul lot: Dzhukeva, Curmenț – Cace (2), Țicu (7), Nikolic (4), Chetraru, Orșivschi, Colac (6), Klikovac (1), Vizitiu (1), Zamfir (4), Savu (3), Gogoșenu, Țenea, Tătar.

În urma acestui rezultat, Craiova ajunge la „borna”, cu două victorii consecutive și le egalează în clasament pe HC Zalău și Dunărea Brăila.

Pentru SCM Craiova va urma o partidă la doar trei zile distanță. Oltencele se vor duela cu HC Zalău, în deplasare, duminică dimineață, de la ora 11.00.

Citește și: VIDEO / Bogdan Vătăjelu şi Corneliu Papură au prefaţat meciul cu Gaz Metan Mediaş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS