7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea a câștigat la scor duelul oltenesc cu CSM Slatina

SCM Vâlcea a câștigat la scor duelul oltenesc cu CSM Slatina

SCM Râmnicu Vâlcea a învins-o pe CSM Slatina cu scorul de 35-26 (16-17), marţi seara, pe teren propriu și a bifat a 12-a victorie în actualul sezon. Partida a contat pentru etapa a 15-a din Liga Florilor Mol.

Campioana României a început bine meciul şi a condus cu 15-11 în minutul 23. A urmat un moment mai rar întâlnit la formația lui Florentin Pera. Vâlcencele nu au mai punctat deloc până la pauză, timp în care au încasat șase goluri. Slatina avea un avantaj minim după prima repriză, scor 17-16.

Vâlcea a dominat, Slatina n-a existat

După revenirea de la vestiare, SCM Vâlcea a avut o perioadă excelentă de 13 minute, în care a marcat nouă goluri şi a primit doar unul. Gazdele s-au distanțat decisiv la 24-18 și au fost de neoprit până al final. S-a încheiat 35-26, iar formația vâlceană a acumulat 37 de puncte și s-a distanțat din noul la trei lungimi de poziția secundă, ocupată de CSM București, cu 34.

Pentru Vâlcea, cea mai bună marcatoare a fost Asma Elghaoui, care a marcat 6 goluri. Pe lângă aceasta, au mai punctat Irina Glibko (4), Ann Grete Norgaard (4), Alicia Fernandez Fraga (4), Cristina Florica 3, Marta Lopez Herrero (3). Jelena Trifunovic (3), Samara Da Silva Vieira (2), Iulia Marin (2), Kristina Liscevic (2), Mireya Gonzalez (1), Raluca Băcăoanu (1).

De partea cealaltă, pentru CSM Slatina au înscris Luciana Popescu (7) goluri, Adina Cârligeanu (7), Lorena Ostase (5), Oana Alexandra Andrei (4), Hermina Stoicănescu (2), Sonia Vasiliu (1).

Pentru campioana României va urma meciul din grupele principale ale Ligii Campionilor, din deplasare de la Savehof. Duelul va avea loc pe 2 febriarie, de la ora 18.00.

Trupa Victorinei Bora va avea o mică pauză competițională, după care va primi vizita Dunării Brăila, pe 8 februarie.

Citește și: Greu de învins. Federer, din nou în careul de aşi la Australian Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS