10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalDuel oltenesc în ultimul meci al anului

Duel oltenesc în ultimul meci al anului

Handbaliştii de la Universitatea Craiova sunt în faţa ultimului joc din acest an din campionat. Echipa lui Cătălin Popescu va da piept, miercuri după-masă, de la ora 16.00, cu o altă formaţie din Oltenia, Constantin Brâncuşi Târgu Jiu. Partida se va disputa în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ şi va conta pentru etapa a 14-a din Divizia A, Seria D.

„Alb-albaştrii“ vin după un eşec la şapte goluri pe terenul liderului CSM Oradea. Cu o victorie în duelul cu formaţia gorjeană îşi pot recăpăta locul al doilea în clasament.

Cătălin Popescu: Sunt convins că vom câştiga

Tehnicianul Craiovei, Cătălin Popescu, are încredere în jucătorii săi. De asemenea, acesta este convins că la finalul partidei din Sala Sporturilor vor avea motive de bucurie.

„Va fi ultimul meci din acest an. Tot timpul între cele două echipe au fost partide echilibrate, dar sper că nu vom face vreo surpriză neplăcută. De fapt, sunt convins că vom câştiga şi vom ierna pe locul doi. În toate meciurile de acasă avem un mic avantaj, aşa că mă bazez şi pe suportul publicului, dar şi pe dorinţa jucătorilor de a câştiga. Din punct de vedere fizic, stăm bine şi, cu siguranţă, băieţii nu vor intra relaxaţi pe teren“, a declarat Cătălin Popescu, pentru GdS.

Citeşte şi: Revanşa, singurul gând al voleibaliştilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS