Acasă Sport Handbal Handbal (m) / Meci de trei puncte cu Arad

Handbal (m) / Meci de trei puncte cu Arad

-

Handbaliştii de la Universitatea Craiova vor primi, în acest weekend, vizita formaţiei HC Beldiman Arad. Partida este programată duminică, de la ora 16.00 şi se va disputa în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, din Craiova. Acest meci contează pentru etapa a 11-a din Divizia A, Seria D.

Universitatea Craiova se află într-o formă de zile mari. Trupa lui Cătălin Popescu a ajuns la patru victorii consecutive şi ţinteşte primul loc chiar înaintea derbiului cu CSM Oradea, din etapa viitoare. Beldiman Arad se regăseşte pe locul şase în clasament înaintea partidei de duminică, cu doar patru puncte acumulate.

„Problema principală va fi diferenţa de goluri”

Tehnicianul Craiovei, Cătălin Popescu, consideră că echipa sa nu va întâlni probleme în duelul cu formaţia arădeană şi că singura problemă discutabilă este diferenţa de goluri care va fi la finalul meciului.

„Cei de la Beldiman au o echipă arţăgoasă, formată din mai mulţi juniori şi doi-trei jucători cu experienţă. La ei acasă a fost un meci urât. Au fost agresivi, dar noroc că au luat arbitrii măsuri şi s-au liniştit. Acolo i-am bătut la 11 goluri diferenţă şi nu cred că se pune problema învingătoarei. Problema principală va fi diferenţa de goluri. Bătălia rămâne strânsă la primul loc până în etapa viitoare, când vom avea meci direct la Oradea. Atunci vom vedea ce se va întâmpla. Nu avem probleme de lot, iar acest lucru este îmbucurător. Sperăm să vină lume la sală şi să obţinem o victorie împreună“, a declarat Cătălin Popescu.

Etapa a 11-a:
Duminică, 24 noiembrie – ora 14.00: CSM Oradea – Politehnica Timişoara, ora 16.00: Universitatea Craiova – HC Beldiman Arad.
Clasament: 1. CSM Oradea 22 (340:255), 2. Universitatea Craiova 22 (316:271), 3. Unirea Sânnicolau Mare 18 (281:267), 4. Constantin Brâncuşi Târgu Jiu 12 (207:209), 5. CNOPJ Timişoara 9 (260:280), 6. Beldiman Arad 4 (202:258), 7. Politehnica Timişoara 1 (199:265).

Poate te interesează şi: Baschet (m) / SCM „U” Craiova întâlneşte campioana

ȘTIRI VIDEO GdS

Măsurile antiepidemice ar putea fi prelungite în Franţa

Administraţia Emmanuel Macron intenţionează să prelungească dincolo de data de 15 aprilie restricţiile privind deplasările impuse pentru încetinirea răspândirii coronavirusului, afirmă surse...

Craiovenii, buluc la piaţă

Pandemia de COVID-19 nu prea îi sperie pe craioveni din moment ce dau buluc în pieţele oraşului să se aprovizioneze. Cumpărăturile zilnice...