10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbaliștii lui Popescu, victorioși pe Bega

Handbaliștii lui Popescu, victorioși pe Bega

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova își continuă seria bună din campionat și după partida disputată astăzi, pe terenul formației CNOPJ Timișoara. Oltenii s-au impus cu scorul de 37-31 și s-au apropiat la doar trei puncte de ocupanta primului loc, CSM Oradea. Meciul a contat pentru etapa a 8-a din Divizia A, seria D.

Prima parte a meciului a stat sub semnul echilibrului, cele două formații nereușind să se distanțeze pe tabelă. La pauză, scorul era 20-20. A urmat apoi o repriză secundă foarte bună reușită de elevii lui Cătălin Popescu. Aceștia s-au desprins după doar 10 minute de la reluare și nu au mai cedat inițiativa până la finalul partidei. S-a încheiat 37-31 pentru Universitatea, care a acumulat 16 puncte în clasament după primele 8 etape.

De menționat că Ovidiu Ianăși a fost cel mai bun marcator al Craiovei. Pe lângă mai multe intercepții și o fază defensivă lucrată foarte bine, acesta a înscris și 10 goluri.

Universitatea Craiova: Gheorghiță, Lupitu, Gheorghe, Ianăși (10), Iovănescu (7), Drugă (7), Luntraru (6), Budoiu (3), Rușeanu (3), Ciorogaru (1), Coadălată, Bouroș, Neacșu, Pătru.

În următoarea etapă, Universitatea Craiova va primi vizita formației Unirea Sânnicolau Mare. Partida este programată duminică, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Liga 3 / Universitatea II Craiova vrea victoria în fieful lui CSM Slatina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS