9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Handbal Handbaliștii Craiovei s-au impus la Târgu Jiu și au urcat pe locul doi

Handbaliștii Craiovei s-au impus la Târgu Jiu și au urcat pe locul doi

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova nu a avut o misiune prea ușoară contra formației CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Elevii lui Cătălin Popescu s-au impus cu scorul de 32-28, în partida susținută joi seară, în Sala „N. Costache”, din Târgu Jiu. Partida a contat pentru etapa a 6-a din Divizia A, seria D.

Prima repriză a duelului de la Târgu Jiu a fost echilibrată, ambele echipe încercând să construiască și să preia conducerea jocului. A fost 17/17 după primele 30 de minute. În partea a doua, craiovenii au fost mai convingători pe partea ofensivă și au reușit să se distanțeze pe tabelă cu 15 minute înainte de final. S-a încheiat 32-28, iar Universitatea Craiova a urcat pe locul al doilea în clasament, cu 13 puncte.

Pentru duelul cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, tehnicianul grupării oltene, Cătălin Popescu, s-a folosit de următorul lot: Lupitu, Gheorghiță, Gheorghe – Ianăși (9), Luntraru (6), Rușeanu (5), Drugă (2), Zaritchi (2), Coadălată, Budoiu (3), Iovănescu (5).

„A fost o victorie meritată”

La finalul jocului de la Târgu Jiu, Cătălin Popescu a concluzionat jocul partida bună reușită de elevii săi.

„A fost un meci echilibrat, așa cum mă și așteptam. S-a mers cap la cap în prima repriză și 15 minute din partea secundă. Apoi, pe fondul unui joc mai modest din partea lor, am reușit să ne desprindem pe final. A fost o victorie meritată, ținând cont că am condus tot timpul. În prima repriză apărarea a lăsat de dorit, dar în partea secundă ne-am făcut treaba”, a declarat Cătălin Popescu, pentru GdS.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: LIVE / Voluntari – „U“ Craiova, scor 0-2. Mihăilă a făcut dubla

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...