10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbaliștii Craiovei s-au impus la Târgu Jiu și au urcat pe locul doi

Handbaliștii Craiovei s-au impus la Târgu Jiu și au urcat pe locul doi

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova nu a avut o misiune prea ușoară contra formației CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Elevii lui Cătălin Popescu s-au impus cu scorul de 32-28, în partida susținută joi seară, în Sala „N. Costache”, din Târgu Jiu. Partida a contat pentru etapa a 6-a din Divizia A, seria D.

Prima repriză a duelului de la Târgu Jiu a fost echilibrată, ambele echipe încercând să construiască și să preia conducerea jocului. A fost 17/17 după primele 30 de minute. În partea a doua, craiovenii au fost mai convingători pe partea ofensivă și au reușit să se distanțeze pe tabelă cu 15 minute înainte de final. S-a încheiat 32-28, iar Universitatea Craiova a urcat pe locul al doilea în clasament, cu 13 puncte.

Pentru duelul cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, tehnicianul grupării oltene, Cătălin Popescu, s-a folosit de următorul lot: Lupitu, Gheorghiță, Gheorghe – Ianăși (9), Luntraru (6), Rușeanu (5), Drugă (2), Zaritchi (2), Coadălată, Budoiu (3), Iovănescu (5).

„A fost o victorie meritată”

La finalul jocului de la Târgu Jiu, Cătălin Popescu a concluzionat jocul partida bună reușită de elevii săi.

„A fost un meci echilibrat, așa cum mă și așteptam. S-a mers cap la cap în prima repriză și 15 minute din partea secundă. Apoi, pe fondul unui joc mai modest din partea lor, am reușit să ne desprindem pe final. A fost o victorie meritată, ținând cont că am condus tot timpul. În prima repriză apărarea a lăsat de dorit, dar în partea secundă ne-am făcut treaba”, a declarat Cătălin Popescu, pentru GdS.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: LIVE / Voluntari – „U“ Craiova, scor 0-2. Mihăilă a făcut dubla

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS