19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova nu se regăsește. Înfrângere la cinci goluri la Brăila

SCM Craiova nu se regăsește. Înfrângere la cinci goluri la Brăila

Echipa feminină de handbal SCM Craiova trece printr-o perioadă foarte grea în Liga Florilor. Măcinate și de numeroasele accidentări, elevele lui Bogdan Burcea au cedat sâmbătă dimineață, în fața formației Dunărea Brăila, cu scorul de 24-19. Partida a contat pentru etapa a 7-a din Liga Națională.

Meciul de la Brăila a fost destul de echilibrat în prima parte, ambele echipe reușind un joc ofensiv destul de bun. În minutul 20, la scorul de 10-10, s-a produs declinul. SCM Craiova nu a reușit să mai puncteze pe tabelă timp de 6 minute, iar gazdele s-au distanțat la 14-10. Scorul pauzei a fost 16-12.

În partea secundă, brăilencele au stat la adăpostul celor patru goluri diferență obținute în pimele 30 de minute. Formația brăileană a reușit să se mențină pe această linie până la final, în ciuda faptului că „leoaicele” s-au apropiat cu 10 minute înainte de final la doar trei goluri pe tabelă. Dunărea Brăila s-a impus cu 24-19, iar Craiova a ajuns la patru înfrângeri din ultimele cinci meciuri din Liga Florilor.

De menționat că portărița formației din Brăila, Gabi Dobre, a fost într-o formă de excepție. Aceasta a contribuit decisiv la victoria echipei sale, cu mai multe parade în fața jucătoarelor Craiovei.

Pentru acesată partidă, Bogdan Burcea s-a folosit de următorul lot: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Cace, Trifunovic, Șelaru (4 goluri), Țicu (1), Nikolic (2), Orșivschi (1), Colac (1), Tudorică (2), Zamfir, Vizitiu (8).

Pentru SCM Craiova urmează dubla europeană din turul secund al Cupei EHF cu formația din Norvegia, Tertnes. Ambele jocuri se vor disputa în Sala Polivalentă din Bănie, pe 19 și 20 octombrie.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Voleibaliştii debutează cu Baia Mare în noul sezon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS