17.3 C
Craiova
joi, 16 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Handbal Universitatea Craiova a obţinut prima victorie pe teren străin

Universitatea Craiova a obţinut prima victorie pe teren străin

Echipa masculină de handbal a Universității Craiova a avut o misiune ușoară contra formației HC Beldiman Arad. Elevii lui Cătălin Popescu s-au impus clar, scor 36-25, în partida susținută duminică, la prânz, în Sala „Aurel Vlaicu“, din Arad. Partida a contat pentru etapa a 4-a din Divizia A, seria D.

A fost un meci la discreția alb-albaștrilor, care au intrat la pauză cu o diferență confortabilă, de 6 goluri, scor 18-12. Alb-albaștrii au continuat să preseze și în partea secundă, stând mult mai bine decât adversarii la capitolul fizic. Ușor, ușor, diferența a crescut, iar la final tabela a indicat 36-25.

De menţionat că jucătorul Craiovei, Vasile Luntraru, a fost cel mai bun marcator al jocului de la Arad.

Universitatea Craiova: Răzvan Lupitu, Paul Iovănescu, Andrei Pătru, Gheorghe Durgă, Vasile Luntraru, Ioan Ianaşi, Ioan Gheorghiţă, Vasile Neacşu, Marian Bouros, Laurenţiu Budoiu, Gabriel Ruşeanu, Dumitru Ciorogaru, Sorin Coadălată. Antrenor: Cătălin Popescu.

„A fost un meci destul de agresiv, peste limită“

Handbaliştii craioveni nu au avut o partidă liniştită la Arad. Pe întreaga perioadă a meciului, jucătorii echipei gazdă au fost foarte agresivi şi au iritat spiritele din tabăra Craiovei. Cătălin Popescu, antrenorul oltenilor, s-a arătat mulţumit de jocul elevilor săi şi a vorbit despre jocul dur al arădenilor.
„A fost un meci destul de echilibrat în prima parte. Uşor, uşor am preluat conducerea şi asta s-a datorat faptului că am avut jucători mult mai experimentaţi decât ei. La începutul reprizei a doua s-au apropiat din nou la două goluri, dar ne-am revenit şi am câştigat la 11 goluri. A fost un meci destul de agresiv, peste limită. Au avut şi două cartonaşe roşii cei de la Arad. Mă bucur că băieţii au avut atitudine şi mi-au ascultat indicaţiile. Etapa viitoare vom sta, dar noi ne vom pregăti bine pentru jocurile cu Oradea si Târgu Jiu“, a declarat Cătălin Popescu pentru GdS.

În urma acestei victorii, Universitatea Craiova ocupă locul doi, cu 9 puncte.
În etapa viitoare, gruparea din Bănie va sta.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: SCM „U” Craiova, victorioasă înainte de startul campionatului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:06:43

VIDEO / Niculina, draga mea, asta-i toată averea ta?

Niculina Stoican nu pare să fi avut un an 2019 prea bun, din punct de vedere al încasărilor din activităţile artistice. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

ȘTIRI GdS

00:06:43

VIDEO / Niculina, draga mea, asta-i toată averea ta?

Niculina Stoican nu pare să fi avut un an 2019 prea bun, din punct de vedere al încasărilor din activităţile artistice. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

Bulgarul prins cu heroină de 1,5 milioane de euro...

Procurorii DIICOT au anunţat, ieri, trimiterea în judecată a unui cetăţean bulgar de 38 de ani. La sfârşitul lunii mai, poliţiştii de...

În Craiova, şi maşinile sunt aruncate la ghena de...

Maşină abandonată la o ghenă de gunoi din Craiova/foto:Facebook- Eşti din Craiova dacă....

Riscurile amânării conceperii unui copil

Specialiştii în reproducere umană asistată efectuează tot mai frecvent proceduri la cupluri în care unul sau ambii parteneri au peste 35 de...

Bucovăţ şi Breasta, canalizare din bani europeni

Contractul pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în Bucovăţ şi Breasta fost semnat

Un trio de 10 la Colegiul „Elena Cuza“ Craiova

Un trio de 10 la Colegiul „Elena Cuza“ Craiova