Acasă Sport Baschet SCM „U” Craiova, victorioasă înainte de startul campionatului

SCM „U” Craiova, victorioasă înainte de startul campionatului

-

Echipa masculină de baschet SCM „U“ Craiova a învins-o duminică seară pe Dinamo București, cu scorul de 73-65. A fost ultimul joc amical al oltenilor înainte de debutul în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM).

Oltenii nu au început prea bine duelul din sala „Dinamo”, iar după primele 10 minute se vedeau conduși pe tabelă, scor 16-8. În sfertul secund, „leii” din Bănie au recuperat din handicap și au intrat la vestiare cu doar două puncte în minus, 34-32. Repriza a doua a fost la îndemâna craiovenilor. Aceștia s-au distanțat la 11 puncte diferență la finalul actului al treilea, scor 59-48. Dinamo nu a mai avut forța să întoarcă rezultatul și s-a încheiat 73-65 în favoarea „alb-albaștrilor”.

SCM „U” Craiova: Porter Troupe (18 puncte), Tyler Laser (16), Omari Gudul (14), Russell Byrd (11), Bogdan Tîbîrnă (6), Dragoș Diculescu (4), Monyea Pratt (2), Nikolay Stoyanov, (2), Antonio Năsturescu, Victor Petrache. Antrenor: Aleksandar Todorov.

Elevii lui Aco Todorov vor debuta în noul sezon al LNBM pe propriul teren, împotriva formației CSU Sibiu. Duelul cu vicecampioana României se va disputa duminica viitoare, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă.

Articol scris de Tibi Cocora

Poate te interesează și: Pandurii se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului

ȘTIRI VIDEO GdS

Cioloş: PLUS nu va mai face declaraţii politice

Preşedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a anunţat că membrii partidului nu vor mai face declaraţii politice şi vor intra într-un "armistiţiu...