Acasă Sport Handbal Handbal (m) / Universitatea Craiova, debut cu dreptul în Divizia A

Handbal (m) / Universitatea Craiova, debut cu dreptul în Divizia A

-

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în noul sezon al Diviziei A. Formaţia lui Cătălin Popescu a învins-o pe CNOPJ Timișoara, cu scorul de 34-28 (20-16), în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, din Craiova.

Gruparea din Bănie a condus ostilitățile, într-o partidă disputată în compania unei formații aflate în reconstrucție, cu foarte mulți jucători tineri. Luntraru și Iovănescu au fost cei mai activi jucători ai oltenilor, cu 8 și respectiv 7 goluri marcate. De partea cealaltă, Ulariu a înscris de 9 ori pentru formația sa.

Universitatea Craiova: Lupitu, Gheorghiță (2), Coadălată, Păun, Pătru, Zaritchi, Gheorghe, Neacșu, Boureș, Iovănescu (7 goluri), Drugă (5), Luntraru (8), Ianași (5), Budoiu (5), Rușeanu (2). Antrenor: Cătălin Popescu.

CNOPJ Timișoara: Dal, Ghimpău. Boancă, Chira (1), Ursu, Bălan (1), Norvath, Moldovan (2), Grad (7), Fudulache, Stolojan (2), Bordeanu, Ulariu (9), Samfirescu (4), Dumitrescu (1), Brînzea (1). Antrenor: A. Horvath.

„A fost o victorie muncită”

La finalul meciului cu CNOPJ Timişoara, antrenorul Craiovei, Cătălin Popescu, a vorbit despre deplasarea grea de la Sânnicolau.

„După cele şapte meciuri de pregătire fără victorie, se pare că am început bine campionatul. A fost o victorie muncită, adversarii fiind mult peste aşteptări. Ştiam că va fi un meci greu, ţinând cont că nu am reuşit încă să legăm relaţiile de joc în apărare. A fost un joc bun pentru ambele echipe, iar cel mai mult mă bucură faptul că nu avem accidentări. Urmează o deplasare grea la Sânnicolau Mare, unde vom merge să ne jucăm şansa. Vom încerca să facem un joc bun şi, dacă se poate, să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a declarat Cătălin Popescu, pentru GdS.

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de...

Horoscop

Berbec Evitați compania celor care vă caută doar când au nevoie. Se prefigurează discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonați-vă treburile...

Sfecla roşie, alimentul-minune al toamnei

Beneficiile sfeclei pentru sănătate au fost descoperite încă din antichitate, însă la început sfecla era utilizată doar pentru frunzele ei. Astăzi, numeroase...