24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (m) / Universitatea Craiova, debut cu dreptul în Divizia A

Handbal (m) / Universitatea Craiova, debut cu dreptul în Divizia A

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în noul sezon al Diviziei A. Formaţia lui Cătălin Popescu a învins-o pe CNOPJ Timișoara, cu scorul de 34-28 (20-16), în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, din Craiova.

Gruparea din Bănie a condus ostilitățile, într-o partidă disputată în compania unei formații aflate în reconstrucție, cu foarte mulți jucători tineri. Luntraru și Iovănescu au fost cei mai activi jucători ai oltenilor, cu 8 și respectiv 7 goluri marcate. De partea cealaltă, Ulariu a înscris de 9 ori pentru formația sa.

Universitatea Craiova: Lupitu, Gheorghiță (2), Coadălată, Păun, Pătru, Zaritchi, Gheorghe, Neacșu, Boureș, Iovănescu (7 goluri), Drugă (5), Luntraru (8), Ianași (5), Budoiu (5), Rușeanu (2). Antrenor: Cătălin Popescu.

CNOPJ Timișoara: Dal, Ghimpău. Boancă, Chira (1), Ursu, Bălan (1), Norvath, Moldovan (2), Grad (7), Fudulache, Stolojan (2), Bordeanu, Ulariu (9), Samfirescu (4), Dumitrescu (1), Brînzea (1). Antrenor: A. Horvath.

„A fost o victorie muncită”

La finalul meciului cu CNOPJ Timişoara, antrenorul Craiovei, Cătălin Popescu, a vorbit despre deplasarea grea de la Sânnicolau.

„După cele şapte meciuri de pregătire fără victorie, se pare că am început bine campionatul. A fost o victorie muncită, adversarii fiind mult peste aşteptări. Ştiam că va fi un meci greu, ţinând cont că nu am reuşit încă să legăm relaţiile de joc în apărare. A fost un joc bun pentru ambele echipe, iar cel mai mult mă bucură faptul că nu avem accidentări. Urmează o deplasare grea la Sânnicolau Mare, unde vom merge să ne jucăm şansa. Vom încerca să facem un joc bun şi, dacă se poate, să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a declarat Cătălin Popescu, pentru GdS.

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS