25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Acasă Sport Handbal Exclusiv: Universitatea Craiova a pierdut amicalul cu Alexandria

Exclusiv: Universitatea Craiova a pierdut amicalul cu Alexandria

0
Exclusiv: Universitatea Craiova a pierdut amicalul cu Alexandria

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a pierdut şi cel de-al cincilea meci de pregătire din această vară. Formaţia lui Cătălin Popescu a fost învinsă de CSM Alexandria, cu scorul de 37-23 (20-14), în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, din Craiova.

Universitatea Craiova: Răzvan Lupitu, Ionuţ Gheorghiţă, Radu Gheorghe – Vasile Luntraru, Daniel Neacşu, Marian Bouros, Sorin Coadălată, Gabriel Ruşeanu, Mihai Iovănescu, Ovidiu Ianăşi, Alex Drugă, Laurenţiu Budoiu, Andrei Pătru, Pătru, Ştirbu, Dinu. Ultimii trei sunt juniori veniţi în probe de la CSS Caracal.

Reamintim că echipa Craiovei vine după trei eşecuri înregistrate la „Cupa Cetăţii” de la Sighişoara. Universitatea a cedat cu 36-31 (14-11) în faţa formaţiei CSM Sighisoara, 38-22 (18-10), cu CSU Suceava şi 34-32 (17-17), cu CSM Oradea. De asemenea, înainte cu o zi de „Cupa Cetăţii”, Craiova a susţinut primul joc de verificare al verii, pierdut cu 39-22 pe terenul formaţiei Szejke Odorheiu Secuiesc.

Universitatea Craiova va continua seria partidelor amicale. Următorul joc pentru olteni va fi marţi, la Alexandria. În program mai figurează o dublă cu CSU Piteşti. Prima confruntare are loc joi, 5 septembrie, în deplasare, iar pe 10 septembrie este programat returul, la Craiova.