Acasă Sport Handbal Handbaliştii craioveni au cedat şi cu CSU Suceava

Handbaliştii craioveni au cedat şi cu CSU Suceava

-

Echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova a pierdut şi cel de-al doilea joc susţinut la „Cupa Cetăţii“ de la Sighişoara. După 31-36 cu CSM Sighişoara, trupa lui Cătălin Popescu a pierdut şi în faţa moldovenilor de la CSU Suceava, cu scorul de 38-22 (18-10).

Universitatea Craiova: Lupitu, Gheorghiţă, Gheorghe – Ianăşi (6), Iovănescu (5), Troancă (5), Luntraru (4), Neacşu (2), Drugă, Budoiu, Coadălată, Pătru, Ruşeanu, Bouros.

Ultimul meci al alb-albaştrilor de la „Cupa Cetăţii“ are loc vineri, de la ora 10.00, cu CSM Oradea.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.