5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a bifat o victorie și o înfrângere la Cupa Vâlcii (UPDATE)

SCM Craiova a bifat o victorie și o înfrângere la Cupa Vâlcii (UPDATE)

Update:

SCM Craiova a fost învinsă vineri seară, de către campioana României, SCM Rm. Vâlcea, cu scorul de 25-22 (9-9), în cel de-al doilea meci disputat la Cupa Vâlcii.

…….

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a debutat cu o victorie în seria partidelor amicale din perioada precompetiţională. Formaţia antrenată de Bogdan Burcea s-a impus vineri, cu scorul de 27-26 (18-13), în faţa celor de la Corona Braşov, în primul său joc de la Cupa Vâlcii.

SCM Craiova: Dzhukeva, Chetraru, Curmenţ, Cace, Trifunovic, Şelaru (1), Orsivschi (1), Ţicu (6), Nikolic (4), Tudorică (4), Khavronina (1), Colac, Tătar (3), Klikovac (1), Vizitiu (6). Antrenor: Bogdan Burcea.

Corona Braşov: Popescu, Hosu, Neagu (6), Timoşenkova, Nolevska, Bucur (2), Laslo (4), Ţîrcă (6), Pătuleanu, Bazaliu (9), Ciuciulete (4), Chiricuţă (1), Lopătaru (1), Lăcătuş. Antrenor: Ion Crăciun.

În jocul de debut al turneului s-au întâlnit SCM Rm. Vâlcea şi HC Zalău, oltenecele câştigând cu scorul de 32-25.

Pentru SCM Craiova va urma în această după-amiază un joc împotriva campioanei SCM Rm. Vâlcea, de la ora 19.00. SCM disputp mâine, de la ora 10.00, ultimul meci de la Cupa Vâlcii, în compania celor de la HC Zalău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS