17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDinamo e tot cu ochii pe Liga 2. L-a transferat pe Alexandru Roşca, de la CSC Şelimbăr

Dinamo e tot cu ochii pe Liga 2. L-a transferat pe Alexandru Roşca, de la CSC Şelimbăr

Deși a scăpat la „mustață“ de retrogradare, Dinamo Bucureşti e foarte atentă cu Liga 2. Clubul din Ștefan cel Mare a anunţat, vineri, transferul portarului Alexandru Roşca, de la formaţia de ligă secundă CSC 1599 Şelimbăr. Jucătorul a semnat un contract valabil până în 2028.

„Bine ai venit, Alexandru Roşca! Dinamo Bucureşti şi CSC Şelimbăr au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Alexandru Roşca. Acesta va apăra poarta echipei noastre până în 2028“, se arată pe pagina de Facebook a echipei Dinamo.

Portarul Alexandru-Vasile Roşca-Ailiesei s-a născut la Iaşi, pe 12 noiembrie 2003 şi măsoară 1,86 metri. El a evoluat în 28 de partide în Liga 2 şi într-un meci de Cupa României în sezonul recent încheiat. Din cele 29 de apariţii, în 15 nu a primit gol.

În anii trecuţi, Alexandru a mai evoluat la UTA Arad, Crişul Chişineu Criş şi Progresul Pecica. A fost convocat şi la reprezentativa U21 a României.

Alexandru Roşca este al treilea transfer anunţat de Dinamo pentru noul sezon. Înaintea sa au fost anunțați mijlocaşul ofensiv Cătălin Cîrjan (ultima dată la FC Rapid) şi mijlocaşul Adrian Caragea (de la Sassuolo Calcio).

La club au revenit Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Cristian Licsandru (CS Tunari), Deniz Giafer (CS Tunari), Valentin Borcea (CS Tunari) şi Andrei Florescu (Progresul Spartac).

De asemenea, mijlocaşul ofensiv Dennis Politic şi-a prelungit contractul cu Dinamo. La capitolul plecări, Dinamo s-a despărţit deja de mijlocaşul croat Christian Ilic, de portarul Răzvan Began şi de fundaşul central francez Quentin Bena.

Citește și: Nicuşor Bancu: „Prezența la EURO este un vis devenit realitate“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS