31.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBaraj Conference League | „U“ Craiova – U Cluj, un meci de totul sau nimic

Baraj Conference League | „U“ Craiova – U Cluj, un meci de totul sau nimic

-

Universitatea Craiova și U Cluj se întâlnesc duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, într-un baraj pentru calificarea în cupele europene. Învingătoarea va reprezenta România în Conference League, iar componenții Științei nu concep să rateze și acest obiectiv, după ce au încheiat pe locul 3 în Superligă, iar în Cupa României au dezamăgit în sferturile de finală.

Joi, la finalul antrenamentului, trei dintre jucătorii Științei au oferit declarații cu privire la acest meci cu „șepcile roșii“. Căpitanul Nicușor Bancu, dar și Andrei Ivan sau Alex Crețu au contestat regula impusă de FRF legat de acest baraj, care nu recunoaște, practic, meritul sportiv, opunând-o pe Universitatea Craiova (locul 3 în play-off) cu U Cluj (locul 4 în play-out). Aceștia speră să treacă totuși și pe acest hop, pe care-l consideră dificil, și să salveze sezonul. Cei trei „lei“ au comentat și despre participarea echipei naționale a României la Euro. Unii au vorbit și despre ce și-ar dori în viitorul apropiat. VEZI VIDEO!

Citește și: Corvinul merge direct în Europa, Știința la baraj! UEFA a anunțat oficial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Examenul de Bacalaureat începe luni cu proba orală la...

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024, susţin luni prima probă la Limba şi literatura română - oral.

ȘTIRI GdS