13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAtletico Madrid s-a impus la limită, Dortmund rămâne cu șanse la calificare

Atletico Madrid s-a impus la limită, Dortmund rămâne cu șanse la calificare

Atletico Madrid a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-1, miercuri seară, pe teren propriu, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Rodrigo De Paul (4) şi Samuel Lino (32) au semnat golurile madrilenilor. Pentru oaspeţi a punctat ivorianul Sebastien Haller (81).

Echipa antrenată de Diego Simeone a deschis scorul rapid (5), prin mijlocaşul argentinian Rodrigo De Paul. „Los colchoneros” şi-au dublat avantajul (32) prin Samuel Lino, după o nouă eroare în defensiva Borussiei. Dortmund a preluat controlul, apoi, şi a presat din ce în ce mai mult, dar golul s-a lăsat aşteptat.

Final incandescent, un gol de încredere pentru Dortmund

În partea secundă, Molina l-a pus la încercare pe portarul elveţian Kobel (53), care a fost providenţial în faţa lui Lino (75). În loc ca Atletico să se desprindă pe tabelă, Borussia s-a apropiat la un gol, după ce a înscris prin ivorianul Haller (81), angajat bine în careu de Brandt. Borussia a fost foarte aproape să plece neînvinsă de la Madrid, dar Brandt a trimis în bară (90+6), cu o lovitură de cap.

Atletico Madrid: Oblak – Witsel (Savic, 90+1), Jose Maria Gimenez, Azpilicueta – Nahuel Molina Lucero (Saul, 90), Marcos Llorente, Koke (căpitan), De Paul (A. Correa, 80), Lino (Rodrigo Riquelme, 90+1) – Griezmann, Alvaro Morata (Barrios, 64). Antrenor: Diego Simeone.

Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, Nico Schlotterbeck, Maatsen – Sancho, Sabitzer (Marco Reus, 84), F. Nmecha (Brandt, 46), Emre Can (căpitan; Salih Ozcan, 84), Adeyemi (Bynoe-Gittens, 73) – Fullkrug (Haller, 60). Antrenor: Edin Terzic.

Returul va avea loc în data de 16 aprilie, la Dortmund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS