18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României | CFR Cluj, umilită de Corvinul Hunedoara! Mutu a „fugit“ din conferinţă

Cupa României | CFR Cluj, umilită de Corvinul Hunedoara! Mutu a „fugit“ din conferinţă

CFR Cluj a fost surclasată cu scorul de 4-0 (1-0) de formaţia de ligă secundă Corvinul Hunedoara, care s-a calificat în semifinalele Cupei României, marţi seara, pe teren propriu. Lovitura de start a fost dată de reputatul antrenor Mircea Lucescu, care a urmărit meciul alături de Ioan Andone.

Echipa antrenată de Adrian Mutu a rămas în zece jucători încă din minutul 11. Mijlocaşul grec Panagiotis Tachtsidis a primit direct cartonaşul roşu pentru lovirea cu cotul a lui Marius Lupu.

Formaţia de ligă secundă a deschis scorul prin fundaşul Viorel Lică (’43), după un corner. Hunedorenii s-au desprins după pauză, prin reuşita lui Marius Coman (’50), fost jucător al CFR-ului, din pasa lui Lupu. Nicolae Pîrvulescu a marcat cel mai frumos gol al partidei (’67), cu un şut de la 25 de metri, în vinclul porţii lui Răzvan Sava.
Fundaşul Ionuţ Pop a stabilit rezultatul final cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Antonio Bradu (’90+3).

În semifinale, Corvinul o va înfrunta pe câştigătoarea dintre FCU Craiova FC şi FC Voluntari. Această dispută este programată astăzi, de la ora 18.00, în Bănie.

Celelalte două partide se dispută după următorul program: U Cluj – Hermannstadt (miercuri, ora 21.00), Universitatea Craiova – Oțelul Galați (joi, ora 19.30).

Adrian Mutu a „fugit“ din conferinţa de presă

Antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu, nu a acceptat întrebările jurnaliştilor la conferința de presă de la Hunedoara. A ținut un monolog şi a plecat după doar 80 de secunde din sală.

„Haideți că o să fac eu un monolog și după aia termin că… Prea multe de spus nu sunt. A fost un meci fără istoric pentru noi. Am fost penibili, un rezultat umilitor. Cred că avem o problemă de atitudine, de abordare. Nu doar la meci, a început după meciul cu Sepsi. Nu vreau să caut scuze, să spun că am jucat în 10, că s-au accidentat Camora și Mogoș și n-am avut oameni care să intre în locul lor.

Suntem, totuși, CFR și am jucat împotriva unei echipe de liga a doua, pe care o felicit pentru rezultat. Echipă de liga a doua cu un buget cât trei jucători de-ai noștri, deci ar trebui să ne fie rușine. Eu nu am puterea să-i iert pe jucători pentru rezultatul ăsta, pentru că e umilitor. Eu mă simt umilit și de aceea mă voi gândi bine în seara asta (marţi) ce voi face pe viitor și mâine dimineață voi anunța la club și pe dumneavoastră“, a spus Adrian Mutu.

Citeşte şi: Superliga | Gospodin Petev, Baiaram şi Mitriţă, în echipa etapei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS