12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlb-albaştrii încep testele în Antalya

Alb-albaştrii încep testele în Antalya

Universitatea Craiova se află de câteva zile în Antalya, unde pregăteşte minuţios jocul pe care-l doreşte să-l practice în partea a doua a sezonului competiţional. Alb-albaştrii au avut timp să se pună la punct cu partea fizică. Acum încep „reglajele“ şi îmbunătăţirea relaţiilor din teren.

Oficialii olteni au prezentat astăzi şi adversarii pe care trupa lui Ivaylo Petev îi vor întâlni în amicalele de pe pământ turcesc. Astfel, în primul test, programat miercuri, de la ora 17.30 (16.30 – ora României), Ştiinţa va da piept, la Regnum Carya (Belek), cu o formaţie modestă din Germania, Greifswalder FC. În fine, cel de-al doilea joc de verificare este programat duminică, de la aceeaşi oră şi în acelaşi loc. Oponenta alb-albaştrilor va fi de această dată FC Slovácko (Cehia).

Ambele jocuri de verificare vor fi transmise LIVE pe canalul oficial de YouTube al clubului, precizează clubul oltean.

Revenirea în Bănie este programată pe 15 ianuarie. Alb-albaştrii vor intra apoi pe ultima sută de metri cu pregătirea primului joc oficial din 2024, contra Farului. Acesta este stabilit de LPF pentru duminică, 21 ianuarie, de la ora 20.45, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citeşte şi: Alex Mitriţă, încă o dovadă de dragoste pentru Ştiinţa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS