9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOțelul – „U“ Craiova | Alb-albaștrii vor victoria la Galați

Oțelul – „U“ Craiova | Alb-albaștrii vor victoria la Galați

Universitatea Craiova se află în fața celui de-al doilea meci cu Ivaylo Petev la timonă și țintește, bineînțeles, victoria în partida de duminică, de la ora 17.30, de la Galați, cu Oțelul. Confrutarea contează pentru etapa 17 a Superligii și se anunță extrem de disputată.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!

Confruntarea de la galați va fi arbitrată de Horațiu Fesnic (Cluj). Asistenții acestuia vor fi Alexandru Cerei (Cluj) și Valentin Avram (București). Al patrulea oficial a fost delegat Valentin Porumbel (Oltenița).
VAR-ul va fi asigurat de Cristina Trandafir (București) și Cătălin Popa (Pitești).
Observator CCA va fi Sorin Boca (Iași). LPF l-a numit supervizor pe Bogdan Buhuș (Bârlad).

Ivaylo Petev: „Ne dorim să câștigăm“

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Ivaylo Petev, a afirmat că Oţelul Galaţi este o formaţie care pierde foarte greu, dar că obiectivul alb-albaștrilor este victoria.

„Aşteptările mele, ca la orice meci, sunt să câştigăm. Vom întâlni o echipă foarte echilibrată, care pierde foarte greu. Vom avea tot respectul pentru adversar, dar din primul minut vom căuta să jucăm aşa cum ne dorim şi să câştigăm. Trebuie să muncim mult, trebuie să jucăm ceea ce vrem. Toţi cei care vor intra în teren trebuie să dea maximum pentru ca echipa să arate în cea mai bună formă“, a afirmat Petev.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Oţelul Galaţi este o echipă puternică, dar şi noi suntem puternici. Va fi un meci greu, noi vom căuta ceea ce ne mulţumeşte şi asta înseamnă cele trei puncte. Eu sunt mulţumit pentru ceea ce au arătat jucătorii în această pauză, au muncit bine, ceea ce a fost foarte important. Să sperăm că vom arăta mult mai bine pentru, că acesta este scopul nostru. Oţelul Galaţi e o echipă care foarte greu pierde meciuri. Nu va fi uşor. Am încredere în echipa noastră, pentru că a arătat o mare dorinţă de a îmbunătăţi jocul. Aşa că mergem să câştigăm“, a precizat Petev.

Alexandru Mitriţă: „Sper să nu mai repetăm greşelile din meciul tur cu Oţelul“

Din rândul jucătorilor Științei, Alexandru Mitriţă a afirmat că speră ca Universitatea Craiova să nu mai repete în meciul cu Oţelul Galaţi greşelile făcute în partida tur, încheiată cu scorul de 0-0.

„Va fi un meci foarte greu, cu o echipă bine organizată, cu un antrenor cu foarte multă experienţă. Noi trebuie să intrăm cu gândul de a câştiga. Vrem să punem în practică tot ceea ce am lucrat în aceste două săptămâni şi vom da maximum pentru a ne întoarce cu cele trei puncte acasă. Sper să nu mai repetăm greşelile din meciul tur cu Oţelul Galaţi. Cu siguranţă vom avea ocazii şi sper să marcăm. Trebuie să fim noi mai agresivi decât ei şi cu siguranţă aşa vom fi la meciul de duminică“, a declarat Mitriţă.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„În acest moment aveam nevoie de Mister (antrenor – n.r.) din punct de vedere tactic. Aveam nevoie de acel impuls din partea dânsului. În acest moment era tot ceea ce ne trebuia la echipă. Cu siguranţă era şi o problemă mentală la noi. Cred că acesta era primul lucru la echipă, eram blocaţi mental. Dar odată cu venirea lui Mister am trecut peste. Vrem să ne gândim doar la ceea ce va fi de acum înainte. Cu siguranţă este un nou început pentru noi“, a declarat Mitriţă.

Dorinel Munteanu, precaut

Din tabăra Oțelului, antrenorul moldovenilor, Dorinel Munteanu, a vorbit laudativ la adresa Științei, s-a arătat precaut în privința duelului și a punctat că își dorește o atitudine bună a elevilor săi, care să le aducă punctele.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Trebuie să ne așteptăm cu toții la un meci foarte dificil, chiar dacă am început bine acest retur de campionat. Vom avea în față o echipă foarte bună, care, cel puțin în ultimii cinci-șase ani, își dorește să câștige campionatul și investește foarte mult în jucători. Craiova are un lot valoros. Sunt importante atitudinea și jocul nostru, pentru că dacă vorbesc de calitățile adversarilor spun că sunt jucători rapizi, cărora le plac spațiile, distanța mare dintre compartimente. O să încercăm să avem o echipă compactă, foarte agresivă, care își dorește cu adevărat să câștige. Numai printr-un efort bun, ținând cont și de vreme, putem câștiga“, a declarat Dorinel Munteanu.

Superliga, etapa 17

Vineri, 24 noiembrie: AFC Hermannstadt – Poli Iaşi 0-0, Petrolul – FC Botoşani 2-1.
Sâmbătă, 25 noiembrie: FC Voluntari – Farul Constanţa 4-2, ora 20.30: CFR Cluj – UTA Arad.
Duminică, 26 noiembrie – ora 17.30: Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova, ora 20.30: Dinamo – FCSB.
Luni, 27 noiembrie – ora 17.30: FCU – Sepsi, ora 20.30: Rapid – U Cluj.

Clasament: 1. FCSB 34 puncte (golaveraj 30-16), 2. CFR Cluj 31 (31-17), 3. Rapid 30 (31-17), 4. „U“ Craiova 26 (22-16), 5. Hermannstadt 25 (24-16), 6. Petrolul 25 (21-17), 7. Farul 22 (24-28), 8. Oţelul 20 (16-14), 9. Sepsi 20 (18-18), 10. U Cluj 20 (22-23), 11. Voluntari 20 (24-31), 12. Iaşi 19 (19-23), 13. UTA 18 (19-25), 14. FCU 15 (25-30), 15. Dinamo 10 (9-27), 16. Botoşani 8 (18-35).

Citește și: Liga 3 | Doar ACSO Filiași a cunoscut victoria. „U“ Craiova II și FCU II au dezamăgit (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS